Now Reading
Het beautygeheim van 2022

Het beautygeheim van 2022

Dat een rijk seksleven met regelmatige seks goed is voor je gezondheid weten veel mensen al. Heb jij regelmatig seks of is het al weer even geleden? Seks is niet alleen heerlijk om te ervaren, maar speelt ook nog eens een belangrijke rol op je uitstraling en je overall gezondheid. Maar wordt je er ook mooier van? Tuurlijk straal je na een avond vol romantiek en geeft seks veel energie, maar direct een relatie met je uiterlijke en innerlijke beauty wordt vaak niet gelegd. In dit artikel geven wij een aantal redenen waarom seks wel degelijk invloed heb op je uitstraling en je overall beauty. Goede en regelmatige seks is misschien wel het beautygeheim van 2022.

Seks & Beauty
Na een heerlijke sekssessie met een orgasme, samen met je partner of als je je terugtrekt in bed met een speeltje, komt oxytocine vrij. Oxytocine is van nature een stof die een rustgevende werking heeft, veel gehoorde klacht is dat de man of vrouw direct in slaap valt na de seks en het knuffelen wordt overgeslagen, dit komt dus door oxytocine. Dat genoeg en goed slapen invloed heeft op je innerlijke en uiterlijke beauty hoeven wij natuurlijk niet meer uit te leggen.

Seks werkt stress verminderend
Tijdens het beleven van een orgasme komt oxytocine vrij, deze natuurlijke stof overheerst en overpowered het stresshormoon cortisol. Als reden voor geen zin in seks wordt vaak stress aangegeven, met deze kennis mag dit dus geen reden meer zijn om geen seks te hebben. Veel stress heeft zeker invloed op je natuurlijke beauty door een goede seksbeurt kan je deze stress onderdrukken en weer stressvrij genieten van de dag met een heerlijke vloed. Heb je geen partner of heb je partner vaak geen zin? Probeer als man eens een masturbator uit of als vrouw een dildo of vibrator, de ideale vervanger van elke man of vrouw!

Tijdens seks verbrand je calorieën
De sportschool in om calorieën te verbranden is veel mannen en vrouwen dagelijkse of wekelijkse kost. Het lichaam in shape houden kan ook door een heerlijke sekssessie. Wist je dat je met een half uur vrijen meer dan 100 calorieën verbrand? 100 calorieën verbranden is natuurlijk niet zaligmakend, maar regelmatige seks kan een goede stap zijn naar een afgetraind en in shape body.

Stralen na de seks
Dames die op regelmatige basis seks hebben, maken meer oestrogeen aan dan vrouwen die weinig tot geen seks hebben. Oestrogeen zorgt ervoor dat de huid er stralender uit gaat zien. Daarnaast speelt hierin ook collageen een rol, deze stof reinigt de poriën, wat resulteert in een gladdere huid. Wist je dat ook je haar en je haarzakjes zich fijner voelen na de seks?

Een orgasme tegen depressies
Bij een orgasme voel je je hele lichaam ontspannen en genieten. Het “klaarkomen” is niet alleen super fijn, maar na een spetterend orgasme voel je je ook een stuk aantrekkelijker en je overall gemoedstoestand is een stuk beter. Daarom zijn seks en regelmatige orgasmes een goede manier om depressies en nare gevoelens te onderdrukken en weer een stuk vrolijker de week door te komen.

Problemen met je orgasme?
Raakt je partner niet jouw gevoelige plek en ervaar je niet of nauwelijks orgasmes? Hier kan een dieperliggend probleem de oorzaak van zijn, maar meestal is het een kwestie van de juiste snaren raken. Sexspeeltjes kunnen hierin een rol spelen, bezoek eens een online sexshop en zoek naar sexspeeltjes die bij jou een orgasme opwekken. Hierdoor leer je je eigen lichaam een stuk beter kennen en kan je met de opgedane ervaring je partner in bed beter instructies geven, tevens een goede manier voor singles om toch te genieten van heerlijke orgasmes.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top