Now Reading
Nep-wimpers: Hoe doe je dat?

Nep-wimpers: Hoe doe je dat?

Verschillende merken bieden verschillende soorten nep-wimpers aan. Sommigen geven een heel dramatisch effect en andere nepperds zien er juist heel naturel uit, dus kies een setje uit wat past bij jouw wensen. Het is de eerste paar keer even oefenen hoe je ze aan moet brengen, maar je krijgt er al snel handigheid in.

Bijknippen
Een klacht die vrouwen vaak hebben over nep-wimpers is dat ze het oog irriteren. Dit komt omdat nep-wimpers een standaardmaat hebben en daarom bijna altijd bijgeknipt moeten worden om goed te passen. Houd een van de wimpers langs je eigen wimperrand en kijk waar je eigen wimpers beginnen en stoppen. Dan kan je ze met een scherpe schaar bijknippen. Let wel op dat je de wimpers niet te kort knipt, dus knip ze steeds een klein stukje bij en houd ze dan weer naast je eigen wimpers.

Lijmen & Aanbrengen
Maak je oog op met oogschaduw en eyeliner (maar geen mascara!) en begin dan met je nep-wimpers. Smeer een beetje van de bijgevoegde lijm op je hand, pak de nep-wimpers op met een pincet en laat de plakrand van de nep-wimper dan door de lijm glijden. Als je direct van de tube de lijm op je nep-wimpers probeert aan te brengen dan is er een kans dat je teveel lijm aanbrengt  Zorg dat er overal evenveel, maar niet té veel product op zit. Wel kan je aan beide kanten iets meer aan de uiteinden aanbrengen: hier laat de nep-wimper het meeste los.

Blaas zachtjes tot de lijm een beetje plakkerig wordt en zet de nep-wimpers dan zo dicht mogelijk tegen je eigen wimperrand aan; er moet geen huid zichtbaar zijn tussen je eigen wimpers en de nep-wimpers. Zorg dat de nep-wimpers gelijk lopen aan je natuurlijke wimpers (dus niet te dicht bij je ooghoek) en druk dan zachtjes, met het pincet, de wimpers zo’n 30 seconden aan. Begin hierbij in het midden en werk je dan naar beide uiteinden toe. Het gebruik van een pincet voorkomt dat je vinger aan de lijm blijft plakken waardoor je de wimpers lostrekt als je ze loslaat. Zorg dat de lijm goed droog is (wacht een paar minuten) voor je mascara aanbrengt.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top