Now Reading
Maak je kledingkast herfst en winterklaar

Maak je kledingkast herfst en winterklaar

Nu de zomer echt voorbij is en de mooie dagen beperkt blijven tot wat zonnige uurtjes midden op de dag, is het tijd om je kledingkast eens onder handen te nemen. Eens per seizoen moet je eens even door je garderobe en kijken wat er nog past en vooral wat nog te gebruiken is voor het volgende seizoen. Dit betekent ordenen en waar nodig weggooien.

Kijk voor nieuwe kleren eens op internet, op Zalando Nederland vind je zeker inspiratie.

Shoppen bij Zalando
Shoppen bij Zalando

Opruimen
Eerst eens al je zomerkleding bij elkaar rapen en kijken wat er misschien weg kan en welke kleding nog goed is. Misschien kan je er een vriendin blij mee maken. Als je dit hebt gedaan, kan alles bij elkaar opgeruimd worden. Tot ziens zomerkleding, tot volgend jaar!

Daarna kijk je wat je nog hebt aan herfst- en winterkleding van vorig seizoen en welke kleren en accessoires nog bij het komend seizoen passen.

Soms weet je niet eens meer wat je precies had. Leg alles bij elkaar en kijk wat er nog past en wat je vorig jaar veel gedragen hebt. Kledingstukken die je helemaal niet gedragen hebt voor minstens twee seizoen kunnen trouwen sowieso weg. Dit ga je toch niet meer aandoen. Als deze stukken er tussen uit zijn, kan je kijken wat je mooi met elkaar kunt combineren.

Herfstkleding = regenkleding
Je kunt niet zonder regenkleding in de regenachtige herfstmaanden. De laatste jaren zijn er veel materialen ontwikkeld die niet alleen waterdicht zijn, maar ook mooi van snit en verkrijgbaar in trendy kleuren. Bijvoorbeeld in de vorm van stevige boots, fijne laarzen of mooie regenlaarzen. Deze laatste zijn tegenwoordig in allerlei hippe kleuren en dessins te krijgen. Vooral de Engelse merken zijn erg mooi. Maar niet te vergeten mooie regenjassen. Echt niet alleen maar de ouderwetse jassen waarin je vroeger naar school fietste. Nee, ze zijn er in kwalitatief goede materialen, waterdicht, maar ook ademend. Deze kleren helpen je warm door de winter te komen.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top