Now Reading
Een trendy shirt voor een leuke dag

Een trendy shirt voor een leuke dag

We hebben allemaal wel eens het gevoel, alsof we iets extra’s moeten doen vandaag. Een leukere broek of een netter paar schoenen. Maar wat ook kan, is een trendy overhemd.

Wat is nou een trendy shirt?

Een trendy shirt, is bijna hetzelfde als een klassiek overhemd. Alleen zit er een speels iets bij. Op die manier lijkt het toch alsof je meer aan je looks doet, terwijl je door hetzelfde aankleedproces als andere mannen gaat. Waar veel andere mannen kiezen voor een simpel wit overhemd, is de trendy keuze veel leuker. Die heeft namelijk als kleine aanpassing dat er een leuk printje in de boord en manchetten is verwerkt. Maar ook bestaat dit bij zwarte en donkerblauwe overhemden. Dan kan je je trendy shirt met de rest van uw outfit laten matchen. Een ander dingetje dat je ook wel ziet bij trendy overhemden, is een rustig printje over het hele overhemd. Dat is voor de mannen, die graag een gezellige sfeer achter laten wanneer ze de kamer uit gaan.

Ook in verschillende maten

Pasvormen, boordmaten, romp- en armlengtes, noemt u het maar op en het bestaat. Ja, ook in leuke overhemden, dus ook de trendy shirts. En wees niet bang dat een wat drukker overhemd raar gaat staan bij iemand met een maatje groter. Want ook dan kan een trendy overhemd het hartstikke leuk doen. Maar waar veel Nederlandse mannen vaak een probleem mee hebben, is de armlengte. Omdat de Nederlandse man zo lang is, zijn de armen natuurlijk ook langer. Dit is iets dat veel producenten vaak vergeten. Gelukkig niet alle! Want alle overhemden met extra arm lengte zijn op één leuke webshop bij elkaar te vinden.

Waar haal je zo een trendy shirt vandaan?

Bij de allerleukste webshop voor mannen, natuurlijk: HemdVoorHem.nl. Hier kan je ook gelijk de rest van je outfit afmaken. Zo zie je er helemaal trendy en goed verzorgd uit. Zo kan je hier onder andere ook nog leuke onderbroeken, mooie riemen en lekkere sokken vandaan halen. Het is dus makkelijk om zo het grootste gedeelte van jouw outfit samenstellen en de juiste accessoires erbij uitzoeken. Zoals manchetknopen, stropdassen en vlinderdassen. En kiest u voor een wit overhemd, dan kunt u er zelfs nog een wit t-shirt voor eronder bij uitzoeken. Dan valt het minder op dat uw overhemd een beetje doorschijnt, of als het buiten een beetje koud is. En ook deze zijn er in allerlei verschillenden maten en modellen te vinden.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top