Now Reading
James Bond 007 Fragrance

James Bond 007 Fragrance

James Bond is al jaren lang meer dan alleen maar een film of een boek. De Britse geheimagent die zich al 50 jaar inzet om de wereld te beschermen tegen slechteriken is een merk op zich. 007 is voor vele een rolmodel en de meeste mannen zouden wel een dagje met “James” willen ruilen om volk en vaderland te verdedigen.

Sinds een aantal jaren zijn er ook een groot aantal James Bond producten te koop. Zo is het onder ander al mogelijk om de kleding, horloges, auto’s en andere accessoires die Bond in de films gebruikt zelf aan te schaffen. De prijzen zijn vaak niet mals maar de producten zijn met recht exclusief te noemen.

James Bond 007 Fragrance
Een superspion moet natuurlijk goed ruiken en daarom heeft het bedrijf dat achter de Bond producten zit, speciaal voor de 23ste James Bond film een gloednieuwe James Bond 007 Fragrance op de markt gebracht. Het luchtje is gemaakt door Eon Productions in samenwerking met Procter & Gamble. Appel, lavendel, cardamom, hout en Mos zijn slechts een aantal van de ingrediënten die in de Fragrance verwerkt zijn.

Ook het flesje in 007 style
Zoals het hoort heeft het flesje waarin de Fragrance zit ook een behoorlijke dosis aan 007 uitstraling. Het flesje is helemaal opgemaakt in diamant stijl en op de voorkant is het 007 logo in geslepen. Het geurtje dat werd geïntroduceerd in het Londense Harrods is te verkrijgen in flesjes van 30ml, 50ml, 75ml en 125ml. Ook is er een speciale gouden editie te krijgen van 75ml. De prijzen beginnen op ongeveer €30,- en de grootste uitgave kost ongeveer €70,-.

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top