Now Reading
Lekkere, frisse parfum voor de zomer

Lekkere, frisse parfum voor de zomer

De schoonheid van de lente en de zomer geeft iedereen kriebels. In het voorjaar van 2013 lanceert Thierry Mugler een sprankelende en elegante collectie van drie geuren genaamd AQUA CHIC. Het resultaat is verbazingwekkend. Het idee achter deze geuren was het creëren van ‘totale frisheid’.

Geïnspireerd op een eeuwenoud extractieproces, starten de drie geuren een nieuw hoofdstuk in de wereld van frisheid. Deze frisheid wordt bereikt op twee niveaus: 1. In het hart van de structuur; heerlijk frisse ingrediënten zijn toegevoegd aan de oorspronkelijke samenstelling en laten Angel, Alien en Womanity stralen als nooit te voren. 2. In de bron van de samenstelling; om de geuren te transformeren in AQUA CHIC, werden water en alcohol vervangen door een hydrolaat, afgeleid van het distilleren van grondstoffen. Deze innovatie is geïnspireerd op een traditionele extractmethode: hydro-distillatie.

Thierry Mugler_Angel AQUA CHIC_kleinANGEL AQUA CHIC Een heerlijk frisse combinatie van rozenwater gecombineerd met frambozen bloesem en groene appel extracten. Angel Aqua Chic is getransformeerd in een sprankelende geur met een zomers, fruitig randje. Daarnaast krijgt de blauwe ster een nieuwe, verfrissende verfijning: voor de eerste keer siert een elegante zilveren metallic sluier het glas en legt hiermee de nadruk op de lichtheid van Angel Aqua Chic.

ALIEN AQUA CHIC Een lichte zomergeur vanThierry Mugler_Alien AQUA CHIC_klein oranjebloesemwater gemengd met citroenbloesem en roze grapefruit extracten. In Alien Aqua Chic vervangt Thierry Mugler het gemberwater voor een heerlijke oranjebloesem. Het resultaat is een sensuele, frisse variant op de bekende Alien creatie. In de magie van het zomerse licht is de flacon omhuld met een metalen zilveren glans die de sensuele frisheid accentueert.

Thierry Mugle_Womanity AQUA CHIC_kleinWOMANITY AQUA CHIC Een pittige combinatie van korianderwater, frisse mandarijnbloesem en rode bessenextracten. Womanity Aqua Chic is een geheel nieuwe geur in de collectie van Aqua Chic. Het resultaat is een levendige, frisse geur met een pittig randje. Het zilveren spiegeleffect van de glazen flacon contrasteert met het delicate roze parfum en versterkt de levendige frisheid van Womanity Aqua Chic.

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top