Category

Gezichtsreiniging

Category

Wil je je huid vernieuwen om de jeugdige stevigheid en stralende, egale teint te herstellen?

Gebruik deze natuurlijke gezichtsscrub van Stem Organics voor een perfecte huid. Deze gezichtsscrub werkt tegen rimpeltjes, acne en ook gaat het verouderingsproces tegen. Het is de eerste gezichtsscrub die in staat is van binnenuit een zichtbaar perfecte huid te creëren.

Deze zachte, natuurlijke gezichtsscrub verwijdert moeiteloos dode huidcellen, verheldert en verfijnd de huid. Werkt op basis van microdermabracion, met natuurlijke bamboe die stimuleert het verwijderen van de dode huidcellen met als resultaat een fijnere huidstructuur en een jong uiterlijk!

– Bevat Australische Kakadu Plum die rijk is aan vitamine C (natuurlijke
antioxidant)
– Granaatappel bevordert regeneratie van de huid.
– Jojoba reinigt de huid en draagt ertoe bij dat het natuurlijke peelingproces van de huid sneller verloopt.
– Bamboe stimuleert het verwijderen van de dode huidcellen zonder huid te beschadigen.
– Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en vrij van conserveermiddelen.

Gebruik deze natuurlijke gezichtsscrub eenmaal per week op droge huid, tweemaal per week op normale huid, driemaal per week op een vette huid. Dankzij deze zachte, maar effectieve gezichtsscrub kan de huid aanvullende behandelingen beter opnemen.

De gezichtsscrub is te bestellen bij de webwinkel van Biomy, ga naar www.Biomy.nl

 

Een onzuivere huid kan soms tot verlegenheid en zelfs gebrek aan zelfvertrouwen leiden. Er zijn veel producten gericht op het behandelen en voorkomen van een onzuivere huid, maar deze producten zijn vaak agressief en drogen de huid uit.


Om acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden te voorkomen én op milde wijze te behandelen, gebruik je de Biodermal acne huidverzorgingslijn waarvan de effectieve werking wetenschappelijk is bewezen. De complete behandeling bestaat uit slechts twee producten. Een face gel om de huid diep te reinigen en een crème om de huid te verzorgen. Het onderscheidende van deze producten met een gepatenteerde formule is dat ze je huid niet irriteren of uitdrogen. Tevens heeft de crème een zachte peelende werking, wat zorgt voor een gladde en stralende huid.


Zuiver & zeker
Uit onderzoek is gebleken dat negentig procent van de mensen wel eens last heeft van acne, puistjes, mee-eters en andere huidonzuiverheden.* Dit wordt vaak als ontsierend ervaren. De Biodermal Acne producten geven je het pure en frisse gevoel van helder water in je gezicht, terwijl ze je huid zuiveren zonder dat deze uitdroogt. Dit helpt je om je zeker te voelen en je te laten stralen!

Mythen
Rondom acne bestaan heel wat mythen. Zo wordt er bijvoorbeeld gesuggereerd dat puistjes worden veroorzaakt door het eten van chocolade, varkensvlees, patat of ander vet voedsel. Ook denkt men vaak dat slechte hygiëne een rol speelt. Daarnaast is de uitspraak ‘puistjes zijn voor pubers’ niemand vreemd. Niets is echter minder waar. De oorzaak van puistjes ligt in aanleg en hormonale schommelingen. Overmatig reinigen van de huid kan het zelfs verergeren. Uiteraard hebben niet alleen pubers last van puistjes. Acne kan zelfs voor het eerst op latere leeftijd voorkomen, bijvoorbeeld door hormoonschommelingen tijdens een zwangerschap. Puistjes zijn dus niet je eigen schuld. Wel kun je er iets tegen doen.

Reinigen en verzorgen
De complete behandeling bestaat uit slechts twee producten met huideigen bestanddelen: Biodermal Acne crème, een medisch hulpmiddel met wetenschappelijk bewezen werking en Biodermal Face gel diepreinigend. Dankzij de effectieve, tweevoudige werking van de producten kun je bestaande onzuiverheden verminderen én de oorzaak van acne aanpakken en zo voorkomen dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan. Voor een optimaal resultaat is Biodermal Face gel speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Biodermal Acne crème. Voorkomen is beter dan genezen; met Biodermal Acne kan dat op een milde wijze nu allebei.