Category

Gezichtsreiniging

Category

Een egale en zijdezachte huid creëren kan met gezichtsscrub. Elke dag verlies je miljoenen huidcellen. Huidcellen poets je met een gezichtsscrub van je gezicht af. Om het beste resultaat te kunnen behalen is het van belang dat je de huid één keer per week scrubt. In dit artikel lees je welke gezichtsscrub jij het beste kunt gebruiken.

6 gezichtsscrubs

 1. Nars – Double Refining Exfoliator Scrub
  Met deze scrub verdwijnen de grove poriën. De gezichtsscrub bevat citrus fruitzuren en plantaardige exfoliërende deeltjes. De plantaardige exfoliërende deeltjes helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Het gezicht voelt zacht aan en krijgt een heldere gloed.
 2. L’oreal – Smooth Sugar Scrub
  Last van mee-eters, deze scrub biedt uitkomst. De kiwizaden zorgen samen met pepermuntolie en citroengrasolie ervoor dat onzuiverheden worden verminderd.
 3. Clinique – Exfoliating Scrub
  Deze scrub is ideaal voor de droge huid. De scrub is gemaakt op waterbasis. Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd krijgt de huid een extra hydratie. Tevens is de scrub geschikt voor de warme dagen, want de gezichtsscrub is verfrissend en verkoelend.
 4. Ritual – Namaste Skin Brightening
  Heb je een gevoelige huid, dan is de scrub voor jouw huid perfect. In de scrub is bamboe verwerkt. Hierdoor is het product effectief zonder jouw huid te irriteren.
 5. Naïf – Circulaire Scrub
  Naïf heeft het motto Clean Skin, Clean Ocean. In de scrub zitten kalk-deeltjes. De scrubkorreltjes zijn gemaakt van kalk uit Nederlands drinkwater. Niet alleen verzorgt de scrub de huid, maar jij draagt ook een steentje bij aan het milieu.
 6. Dr Organic – Charcoal Face Scrub
  De scrub is diep reinigend en verwijderd mee-eters en verstopte haarzakjes. Het houtskool verwijderd vuil en olie van het gezicht. Hierdoor zullen de onzuiverheden aanzienlijk minder zijn. Tevens is dit product 100 % vegan.

Benieuwd naar bovenstaande producten kijk op www.cosmopolitan.com.

Een onzuivere huid kan soms tot verlegenheid en zelfs gebrek aan zelfvertrouwen leiden. Er zijn veel producten gericht op het behandelen en voorkomen van een onzuivere huid, maar deze producten zijn vaak agressief en drogen de huid uit.


Om acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden te voorkomen én op milde wijze te behandelen, gebruik je de Biodermal acne huidverzorgingslijn waarvan de effectieve werking wetenschappelijk is bewezen. De complete behandeling bestaat uit slechts twee producten. Een face gel om de huid diep te reinigen en een crème om de huid te verzorgen. Het onderscheidende van deze producten met een gepatenteerde formule is dat ze je huid niet irriteren of uitdrogen. Tevens heeft de crème een zachte peelende werking, wat zorgt voor een gladde en stralende huid.


Zuiver & zeker
Uit onderzoek is gebleken dat negentig procent van de mensen wel eens last heeft van acne, puistjes, mee-eters en andere huidonzuiverheden.* Dit wordt vaak als ontsierend ervaren. De Biodermal Acne producten geven je het pure en frisse gevoel van helder water in je gezicht, terwijl ze je huid zuiveren zonder dat deze uitdroogt. Dit helpt je om je zeker te voelen en je te laten stralen!

Mythen
Rondom acne bestaan heel wat mythen. Zo wordt er bijvoorbeeld gesuggereerd dat puistjes worden veroorzaakt door het eten van chocolade, varkensvlees, patat of ander vet voedsel. Ook denkt men vaak dat slechte hygiëne een rol speelt. Daarnaast is de uitspraak ‘puistjes zijn voor pubers’ niemand vreemd. Niets is echter minder waar. De oorzaak van puistjes ligt in aanleg en hormonale schommelingen. Overmatig reinigen van de huid kan het zelfs verergeren. Uiteraard hebben niet alleen pubers last van puistjes. Acne kan zelfs voor het eerst op latere leeftijd voorkomen, bijvoorbeeld door hormoonschommelingen tijdens een zwangerschap. Puistjes zijn dus niet je eigen schuld. Wel kun je er iets tegen doen.

Reinigen en verzorgen
De complete behandeling bestaat uit slechts twee producten met huideigen bestanddelen: Biodermal Acne crème, een medisch hulpmiddel met wetenschappelijk bewezen werking en Biodermal Face gel diepreinigend. Dankzij de effectieve, tweevoudige werking van de producten kun je bestaande onzuiverheden verminderen én de oorzaak van acne aanpakken en zo voorkomen dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan. Voor een optimaal resultaat is Biodermal Face gel speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Biodermal Acne crème. Voorkomen is beter dan genezen; met Biodermal Acne kan dat op een milde wijze nu allebei.

Lees verder over acne op www.biodermal.nl
De acne crème is verkrijgbaar via biodermal. Voor de face gel geldt net als de acne crème dat deze verkrijgbaar is via biodermal.