Now Reading
De juiste manier van je gezicht wassen!

De juiste manier van je gezicht wassen!

Vele van ons denken dat het wassen van je gezicht de makkelijkste taak is die er bestaat. Maar wat vele niet weten is dat wanneer het gezicht niet op de juiste manier is gewassen, dit kan zorgen voor veel huid irritaties.

Heb je ooit eens overwogen om na te denken over de routine die je neemt bij het wassen van je gezicht?
Begin bij het wassen eerst met je voorhoofd en werk verder richting je neus, dan richting je wangen en kom uiteindelijk uit bij je kin en nek.

Volg hieronder deze simpele stappen om op de juiste manier je gezicht te wassen:

Stap 1: Begin bij het wassen van je handen. Je wilt natuurlijk niet dat al het viezigheid van je handen op je gezicht terecht komt, toch? En indien je nog make-up op hebt, verwijder dit eerst met een make-up remover.

Stap 2: Maak eerst je hele gezicht nat met lauwwarm water. Als je heet water gebruikt, gaan poriën open en wordt je gezicht snel rood. Spuit nu een beetje van je reiniger op je vingertoppen en wrijf het samen. Gebruik je vingertoppen om de reiniger tegen je huid aan te masseren. Doe dit 30 seconden tot 1 minuut lang in kleine en zachte circulerende bewegingen.

Stap 3: Een van de beste manieren om zeker te weten dat alle viezigheid van je make-up is verwijderd, is om een mousseline doek te gebruiken. Als je hiermee zachtjes scrubt over je huid heen in kleine circulerende bewegingen, neemt de doek alle viezigheid op. Vergeet ook niet om je haarlijn en nek te reinigingen.

Stap 4: Eindig met koel water 2 tot 3 keer in je gezicht te gooien. Niet ijskoud uiteraard, want dit werkt niet goed voor je gezicht. Koel water is goed om je poriën weer te sluiten. Tot slot, droog je gezicht af met een droge handdoek.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top