Now Reading
Citroen tegen littekens & gele nagels

Citroen tegen littekens & gele nagels

Dat natuurlijke producten heel goed zijn voor je huid en haar weet je inmiddels wel. Vandaag gaan we de zure kant op want citroenen zijn ook een hele goede basis voor natuurlijke verzorging!

Weg met littekentjes!
Ingrediënten

4 theelepels citroensap (liever vers maar uit een flesje kan ook)
2 eetlepels honing
3 theelepels Griekse yoghurt
1 eiwit (scheid dus het eiwit van het eigeel)

Heb je last van littekens in je gezicht door puistjes of acné? Probeer dan eens dit masker; als je het vaker gebruikt zullen littekens en oneffenheden lichter worden. Het zuur in de citroen heeft namelijk oplichtende en exfoliërende eigenschappen. Kluts alle ingrediënten die hierboven zijn genoemd goed door elkaar en breng het aan op je gezicht. Laat het zo’n 15-20 minuten intrekken. Was het hierna af met lauw water en verzorg je gezicht met een dag- of nachtcrème.

Of wil je lekker in de watten worden gelegd door iemand? Bekijk dan bijvoorbeeld eens dit lekkere verwenarrangement in Egmond aan Zee.

Citroen tegen gelige nagels
Ingrediënten

1 rijpe citroen
1 herafsluitbaar zakje

Gele nagels kan je krijgen door te lang nagellak te dragen (je nagels kunnen niet meer ademen), door roken of door de zon. Zoals hierboven al werd beschreven, kan het zuur in citroenen je huid maar ook je nagels laten oplichten. Let op! Niet proberen als je wondjes op je vingertoppen/rondom je nagels hebt! Snijd een rijpe citroen doormidden en prik je vingers in het vochtige vruchtvlees. Laat dit een beetje intrekken (+-2 minuten) en masseer het vocht je nagels in. Bewaar de citroen in het afsluitbare zakje en herhaal dit ritueel 5 tot 7 dagen: je nagels zullen mooier, lichter en minder geel zijn!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top