Now Reading
Oogkleur & Oogschaduw

Oogkleur & Oogschaduw

De kleur van je oogschaduw kan je ogen echt laten knallen en complementeren. Hieronder een aantal tips om je oogkleur te accentueren. 

Bruine ogen
Er zijn een aantal kleuren die bruine ogen heel mooi accentueren en bovenaan dat lijstje staat paars! Experimenteer met verschillende tinten paars zoals lavendel en aubergine en kijk welke kleur het mooiste bij jouw ogen staan. Ook metallic groene oogschaduw (groen met een shimmer) en gouden accenten (zoals gouden eyeliner) zullen de warme tonen in je ogen naar voren brengen.

Blauwe/grijze ogen
Omdat blauw een koude kleur is zullen warme tinten zoals perzik, brons en koper je blauwe ogen laten knallen. Ook bruine en aarde-tinten passen mooi bij blauwe en grijze ogen. Tinten zoals lila en donkerpaars brengen het blauw in je ogen naar voren.

Groene / Hazelnoot ogen
Hazelnoot-kleurige ogen lijken soms blauwig en soms bruinig. Omdat paars deze beide kleuren accentueert is een mooie kleur voor hazelnoot-kleurige ogen in de paarse hoek te vinden. Ook bordeaux-bruin en karamel-kleuren laten groene en hazelnoot ogen stralen.

Maar niet alleen de kleur van je ogen hebben invloed op hoe bepaalde kleuren oogschaduw bij jou staan. Ook de kleur van je haar en de tint van je huid beïnvloeden hoe de oogschaduw eruit ziet in het totaalplaatje van jouw gezicht. Ga dus lekker experimenteren en kijk wat jij het mooiste vindt staan!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top