Now Reading
Vriend en vijand: hakken

Vriend en vijand: hakken

Het liefst heb je een kast vol hakken. Voor elke gelegenheid en elke outfit heb je wel een setje staan. Met een paar pumps of stiletto’s stijl je jouw outfit. Het dragen van hakken geeft een kick en dat niet alleen.

Goed voor sex appeal
Dat hakken slecht zijn voor je voeten of rug, dat neem je voor lief. Juist dat je moeite moet doen om op hakken te lopen, maakt de schoenen begeerlijk. Door hakken krijg je langere benen en neem je automatisch een sexy houding aan. Zou dit de reden zijn waarom mannen vrouwen op hakken verleidelijk vinden? Of zien mannen vrouwen op hakken als potentiële verleiders?

Hakken geven karakter
Mannen kijken graag naar vrouwen op hakken, het zijn schoenen die om aandacht vragen. Zelf eens testen hoe je aandacht krijgt van het andere geslacht? Loop op een doordeweekse dag door de stad, laat per ongeluk iets vallen, terwijl je een paar fijne stiletto’s aan hebt, en tel hoe vaak een man iets voor je opraapt. Doe dit nog eens op je instappers, met hetzelfde kapsel en dezelfde accessoires. Nu moet je wel overtuigd zijn van de kracht van hakken.

Hoge naaldhakken in trek
Let bij je keuze vooral op de hoogte en de dikte van de hak. Met speciale Pabo acties hoeft het ook helemaal niet duur te zijn. Het zijn juist naaldhakken waarmee je indruk kan maken, omdat deze scherp kunnen zijn en veelal gebruikt worden in beelden. Deze stimuleren mannen dan ook extra. Een paar mooie naaldhakken kunnen dus ook goed werken als je een belangrijke business meeting hebt. Kleed je sterk!

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top