Now Reading
Lachen is gezond!

Lachen is gezond!

Lachen is heerlijk en leuk en bovendien erg gezond! Zelfs zó gezond dat er een lach-yogaclub bestaat! Wil jij weten waarom je veel moet lachen om gezond te blijven? Wij vertellen het je graag!

Lekkere stofjes
Mensen lachen veel te weinig, dat is duidelijk. Heel jammer, want wanneer je lacht maakt je lichaam een hele hoop heerlijke stofjes aan. Endorfine wordt aangemaakt waar je lekker ontspannen van raakt. Ook beginnen stofjes als serotine en dopamine in je lichaam rond te dwarrelen, waar je weer helemaal happy van wordt!

Heel sociaal
Lachende mensen trainen onbewust hun gezichtsspieren. Door het trainen van deze spieren krijgt jouw gezicht supersnel een heerlijke blos. Van lachen ga je stralen en mensen vinden je aantrekkelijker. Goed voor je zelfvertrouwen en het geeft je sociale leven een boost.

Mooi gezond!
Lachen is goed voor je gezondheid. Je gaat je er geestelijk veel gezonder van voelen, maar het is ook super voor je lijf. Een flinke slappe lach is super voor het ‘trainen’ van je buikspieren. Ook werkt lachen bloeddruk verlagend en maakt het je longcapaciteit groter, dus meer uithoudingsvermogen!

Sexy!
Van lachen krijg je heerlijke blosjes, hartstikke sexy en onwijs mooi! Daarnaast zorgt endorfine, waar je zo ontspannen van wordt, ook voor veel meer lust. Lekker veel lachen verhoogt je zin in seks. Lijkt je seksleven in de sleur te raken? Maak je lief dan lekker aan het lachen! Lukt het niet? Doe dan eens een lesje lachyoga! Meer tips? Lees how can I be happy?

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top