Now Reading
Voetengeheim onthuld voor hakkendragers

Voetengeheim onthuld voor hakkendragers

Acht op de tien Nederlandse vrouwen voelt zich op en top vrouwelijk op hakken.  Dit blijkt uit het nationale voetverzorgingsonderzoek van Gehwol, waaruit naar voren kwam dat vrouwen om verschillende redenen hakken dragen: 24% draagt ze om groter te lijken of omdat hun partner dat mooi vindt en 19% geeft aan graag mee te willen doen met de mode. De meerderheid van de ondervraagden geeft aan vaak last van pijnlijke voeten te hebben bij het dragen van high heels€™. Echter gebruikt maar een op de tien vrouwen producten om de pijn door het dragen van hakken te verminderen. Volgens Gehwol lijden de dappere pumpdragende dames onnodig pijn en daarom onthult de voetexpert voor hen in het bijzonder het geheim van Gehwol voetcrème om voeten te ontlasten.

Hakken dragen is iets speciaals

Bijna een derde van de Nederlandse vrouwen loopt met enige regelmaat op hakken rond, twee op de tien haalt haar hakken alleen voor een speciale gelegenheid tevoorschijn. Meer dan de helft van de vrouwen (51%) geeft aan vaker hoge hakken te willen dragen als ze daar geen pijnlijke voeten van krijgen. Opvallend is dat 16% van de vrouwen zegt, ondanks dat het beter afkleedt onder dat ene perfecte jurkje, nooit hakken te dragen omdat ze er pijnlijke voeten van krijgen. In de garderobe van ruim een kwart  vrouwen is zelfs helemaal geen hakschoen te bekennen, omdat zij hier niet mooi op kunnen lopen. Slechts een enkeling geeft aan hakken lelijk te vinden en daarom nooit hakken te dragen (4%).

Best bewaarde voetverzorgingsgeheim

Al sinds 1882 is Gehwol voetcrème het voetverzorginggeheim van sporters bij wie intensieve belasting van de voeten een normale zaak is. Steeds meer vrouwen doen met deze beautytruc hun voordeel om zonder blikken of blozen op hoge hakken te flaneren. Gehwol voetcrème vormt een flinterdun laagje op de huid waardoor wrijving en dus blaren, wondjes en vermoeide voeten worden voorkomen. Speciaal geselecteerde ingrediënten, zoals onder andere: hoogsmeltende vetten, wolwas en natuurlijke etherische oliën uit rozemarijn, lavendel, eucalyptus en thijm, vormen de basis van de crème. ‘€œTijdens een catwalk training wordt je vaak bewuster van je lijf en looks en leer je daar lol mee te hebben; hakken zijn daarbij een onmisbare toevoeging. Een natuurlijke en betaalbare voetcrème die je voeten goed verzorgt en het lopen op hakken prettiger kan maken, is meer dan welkom. Zelf ben ik heerlijk aan het smeren, omdat alle beetjes helpen om het dragen van hakken een plezierige ervaring te laten zijn’€, aldus ex-topmodel en catwalk coach Kim Vos, Bdifferent.

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top