Now Reading
Vaseline: Multifunctioneel!

Vaseline: Multifunctioneel!

De meeste mensen hebben wel een potje in de kast staan: Vaseline. Meestal wordt het gebruikt voor de verzorging van je lippen, maar wist jij dat je vaseline voor veel meer doeleinden kan gebruiken? Hieronder hebben we een lijstje samengesteld van dingen die je met vaseline kunt doen, waar je zelf misschien niet aan gedacht had!

1. Langer parfum ruiken
Smeer een klein beetje vaseline op je polsen vóórdat je parfum opspuit, hierdoor zal de heerlijke geur langer blijven hangen.

2. Scheren
Smeer voor je gaat scheren een dun laagje vaseline op je benen. Gebruik niet teveel en gebruik geen water. De vaseline zal je scheermesje soepel over je huid laten glijden en je huid hydrateren.

3. Zachte handen & voeten
Smeer voor je naar bed gaat, je handen en voeten in met vaseline. Draag katoenen sokken en handschoenen zodat de vaseline de hele nacht kan inwerken.

4. Oog make-up remover
Goedkoop je oog make-up verwijderen kan ook met vaseline. Smeer een beetje op een watje en wrijf voorzichtig je oog make-up er af. Naast dat het je make-up verwijdert zal het ook je ogen hydrateren.

5. Haar verven
Verf je zelf je haar? Smeer langs je haarlijn een dun laagje vaseline, dit voorkomt vlekken op je huid.

6. DIY crème blush
Meng een beetje vaseline met je lippenstift en maak zo zelf, heel gemakkelijk je eigen crème blusher.

7. Lippenscrub

8. Highlighter
Gebruik vaseline als een goedkope highlighter; smeer een dun laagje op je jukbeenderen en je huid zal stralen.

9. Wenkbrauwen in vorm
Soms word je wakker en staan je wenkbrauwen alle kanten op. Met een beetje vaseline is dit zo verholpen! Smeer een dun laagje op je wenkbrauw en breng ze heel makkelijk in model.

10. DIY getinte lippenbalsem
Heb je een lippenstift die je niet meer mooi of te fel vindt? Maak er een getinte lippenbalsem door een beetje lippenstift met vaseline te mixen.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top