Now Reading
Stralen als je moe bent

Stralen als je moe bent

Soms ben je gewoon druk en krijg je niet genoeg slaap. Dit is al vervelend op zichzelf, maar dat je gezicht er dan ook zo moe uit ziet is helemaal niet fijn! Stel je hebt een drukke week en je hebt een sollicitatiegesprek, dan moet je er wel fris en fruitig uit zien! Of je hebt het gisteravond iets te laat gemaakt en je moet de volgende dag gewoon werken.. Met onderstaande tips weet jij vanaf nu hoe je de moeheid in je gezicht kan camoufleren en opfleuren.

Negeer je instinct en trek niet al je make-up uit de kast om jezelf op te maken. Smeer met een kalmerende crème om je vermoeide huidje te verlichten. Dit zal de roodheid en vlekken kalmeren die je soms krijgt door te weinig slaap en stress. Gebruik een lichte foundation (qua formule, niet qua kleur) of een BB-cream en houd de rest van je make-up basic en rustig. Wel is het handig om je wallen te verbergen.

Je wimpers krullen met een krultang en een fijne mascara zal er voor zorgen dat je er wakker en stralend uit ziet. Een tip voor de krultang is om je wimpers op drie verschillende plekken te krullen: namelijk bij de basis van je wimpers, in het midden van je wimpers en aan het einde van je wimpers. Zo haal je er het meeste uit en zal het je ogen écht openen.

Gebruik een nude of beige oogpotlood om je onderste wimperrand in te kleuren. Dit geeft je een frisse oogopslag en hierdoor lijk je wakker. Ben je een beetje bleek na een lange nacht? Gebruik een subtiele blush om weer wat kleur in je gezicht te brengen, zo krijg je weer een gezonde blos op je wangen!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top