Now Reading
Meer volume in je haar

Meer volume in je haar

Soms zie je het prachtige haar van filmsterren op de rode loper en vraag je jezelf af: hoe doen ze dat toch?! Dit is natuurlijk het werk van een geweldige kapper, maar zelf meer volume in je haar creëren is misschien makkelijker dan je denkt. Dus wil jij prachtige, volumineuze haren maar is jouw haar slap en futloos? De volgende tips helpen je naar dat mooie kapsel.

Spray, op handdoekdroog haar, een klein beetje haarlak bij de aanzet van je haren, hang je hoofd omlaag en föhnen maar! Als je haren droog zijn en je gaat weer rechtop staan zal je kapsel een stuk meer volume hebben. Ook als je weer rechtop staat kan je nog even verder met de haarlak. Pak steeds een plukje  en spray wederom bij de aanzet een klein beetje haarlak: deze plukken zullen nog meer volume krijgen. Droogshampoos en volumepoeders kunnen ook wonderen verrichten. Deze maken je haar stug waardoor je met je vingers je haar volume kan geven. Bij beide van deze geldt wel: a little goes a long way, gebruik dus steeds een klein beetje en bouw dit, indien nodig, op. Droogshampoo zal alle olie op je hoofdhuid absorberen want een teveel aan olie kan namelijk voor een futloos kapsel zorgen.

Haar-accessoires, zoals een bump-it (even googlen!), zijn ook een makkelijke manier om je hangende lokken nieuw leven in te blazen. Het voordeel hier aan is dat je geen producten in je haar hoeft te smeren en het gebruik vrij makkelijk is. Touperen was een favoriet in de jaren 80 om meer volume in je haar te krijgen, maar deze methode is niet zo goed voor je haar; veelvuldig touperen kan je haar erg beschadigen. Als je klaar bent met stylen is koud na-föhnen een goede manier om je kapsel in vorm te houden. Koud föhnen schijnt je haar vast te zetten, en dit is natuurlijk precies wat je wilt als je je best hebt gedaan om volume in je haar te krijgen!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top