Now Reading
Volle wimpers

Volle wimpers

Het oog wil ook wat hebben…en dan wel mooie wimpers! Volle wimpers zijn prachtig, maar niet iedereen heeft deze van nature. Gelukkig kan je ze met make-up en een paar handigheidjes extra vol en knallend te maken!

Twee lagen mascara aanbrengen betekent meer product op je wimpers wat dus hopelijk tot vollere wimpers leidt. Maar breng deze tweede laag aan terwijl de eerste laag nog nat is, anders krijg je van die oncharmante spinnenpoot-ogen! Wat ook kan helpen is door een klein laagje poeder aan te brengen op de eerste laag en daar dan de tweede laag mascara overheen te doen. Hierdoor krijgen je wimpers meer volume maar let wel, het moet echt een dun laagje poeder zijn anders krijg je klonten.

De beste manier om mascara aan te brengen is met de ‘zigzag’-methode en door met je ogen te knipperen. Door te zig-zaggen bereik je echt alle haartjes én de volledige lengte van ieder wimperhaartje. Ook door te knipperen weet je zeker dat al je wimpers van een mooi laagje mascara worden voorzien wat dan ook resulteert in prachtige, volle wimpers.

Een truc voor vollere wimpers waar we op de redactie van Beauty.nl nog nooit van hadden gehoord is om twee kleuren mascara door elkaar te gebruiken. Je zou bijvoorbeeld een zwarte en een bruine mascara kunnen gebruiken, waar je eerst de ene kleur gebruikt en dan de andere kleur op verschillende plekken aan zet. Dit geeft je wimpers meer diepte.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top