Now Reading
Honing: Verzorgend & Goed voor je huid

Honing: Verzorgend & Goed voor je huid

Al eerder schreven we over de verzorgende eigenschappen die honing heeft die goed zijn voor je huid en haar, maar er zijn nog veel meer dingen die je met dit plakkerige goedje kan maken. Vandaag geeft Beauty.nl nog twee recepten voor huidmaskers die je zelf kan maken!

Maskertje voor een gezonde teint
Benodigdheden:
+-100 gram papaya, in blokjes
1 theelepel yoghurt
1 theelepel honing

Doe alle ingrediënten in de blender totdat het een gladde substantie is geworden en alles goed is gemengd. Maak je gezicht schoon en smeer dit papje over je hele gezicht, maar laat de huid rondom je ogen & lippen vrij. Laat het masker zo’n 10 minuten intrekken, spoel het af met water en breng een lichte dag- of nachtcrème aan. Je huid zal er stralend en gezond uit zien!

Maskertje tegen onzuiverheden
Benodigdheden:
50 gram haver
1 a 2 theelepels honing

Bereid de haver en laat deze goed afkoelen. Meng deze hierna met twee eetlepels honing en breng deze gelijk aan op een schoon gezicht (als je hem te lang laat staan, zal het hard en onbruikbaar worden!) Relax zo’n 20 minuten met dit maskertje op en spoel deze dan voorzichtig af. Bij regelmatig gebruik zullen onzuiverheden verminderen en uiteindelijk verdwijnen!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top