Now Reading
Met gladde benen de lente in

Met gladde benen de lente in

Ook al sneeuwt het en is het buiten nog koud, over iets meer dan een maand is het al weer lente! Hopelijk kunnen de lange broeken en dikke truien dan plaats maken voor fleurige jurkjes en mooie rokken. Hier alvast 5 tips om je benen klaar te maken voor dit lekkere en warme vooruitzicht!

Top 5 tips voor lentefrisse benen

Jij stapt deze lente zelfverzekerd in met gladde en mooie benen. De dermatologische experts van Gillette Venus helpen je goed op weg met deze top 5 tips:

1. Begin van binnenuit en hydrateer je huid door voldoende water te drinken, gezond te eten, voldoende te bewegen en niet te vergeten; genoeg slaap.

2. Iedereen heeft een verschillend huidtype en dus ook een eigen verzorgingsroutine. Kies de juiste producten voor je huid en verzorg je huid regelmatig en consequent. Dit houdt de huid kalm en ontspannen. Als je benen het nodig hebben smeer ze dan minstens twee keer per dag in; eenmaal ’s morgens en eenmaal voor het slapen.

3. Kies een scheersysteem dat voldoet aan de behoeften van de vrouw en haar specifieke vormen. Vooral de lastige gedeeltes rondom de knieën en de scheenbenen vragen om een technologisch geavanceerd scheersysteem.

4. Alle vrouwen willen een gladde, mooie huid en het gevoel van vertrouwen en vrouwelijkheid dat dit met zich meebrengt. Als je je huid niet op de juiste manier scheert, kan het droog en geïrriteerd raken. Dit zijn de twee stappen voor een perfecte scheerbeurt zonder irritatie.
a) Voor het scheren: Scrub je benen om overtollige dode huidcellen te verwijderen. De haartjes kunnen zo nog dichter op de huid geschoren worden waardoor je een superglad resultaat bereikt.

b) Tijdens het scheren: Een verzorgingsproduct, zoals in de Venus&Olaz scheermesjes (hieronder toegelicht), is essentieel voor een mooi resultaat, zonder irritatie. Laat de vijf dicht op elkaar geplaatste mesjes rustig over je huid glijden. Ze zijn zo op elkaar geplaatst dat je niet hoeft te drukken. Hiermee voorkom je irritatie of wondjes. Je benen voelen achteraf zijdezacht aan.

5. Vind je je benen nog wat te bleek na de donkere winter? Een beetje zelfbruiner is de oplossing.

Het enige wat je nog hoeft te doen na deze tips is dress to impress. Haal je hakken uit de kast, trek je favoriete jurkje aan en laat zelfverzekerd die prachtige benen zien!

Gillette Venus, nummer één op het gebied van vrouwelijke scheersystemen, en Olaz, de wereldwijde referentie voor huidverzorging, hebben hun krachten gebundeld. Venus & Olaz lanceren een uniek scheermesje dat elke vrouw zelfverzekerd de lente in laat stappen. Het nieuwe scheersysteem maakt je benen niet alleen superglad, maar helpt de vochtbalans op peil te houden voor een prachtige ‘goddess glow’. Een fijn gevoel met rokjesdag in het vooruitzicht!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top