Now Reading
Zeg droge lippen gedag!

Zeg droge lippen gedag!

Afgelopen week schreef Beauty.nl al een artikel over droge lippen & velletjes. En we worden op onze wenken bediend want Clinique heeft een geweldignieuwe product: een lipstick & lipverzorging in één! Clinique’s best verkochte lipproduct Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is nu nog net iets… INTENSER. Voor alle Chubby Stick fans over de hele wereld introduceert Clinique een nieuwe formule met diepere kleurdekking en intenser kleureffect: de Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm.

Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm is de perfecte combinatie van vochtinbrengende lipbalsem en dekkende lipstick. Een uitgebreide pigmentenmix creëert een intens kleureffect terwijl rijke botervarianten, oliën en antioxidanten de lippen beschermen en verwennen met onmiddellijke en langdurige vochtinbreng.

Naast de intensere kleuren bevat de formule van de nieuwe Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm een cocktail van ingrediënten die een feest zijn voor de lippen. Na het aanbrengen is het weldadige effect meteen merkbaar. Bij langdurig gebruik verbetert de hydratatie aanmerkelijk en verminderen liplijntjes en gebarsten lippen – zonder af te doen aan de kleurintensiteit.

De fraai gevormde Chubby Stick Intense bevat sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie voor zachte, soepele, verzorgde lippen. De nieuwste aanwinsten van de Chubby Stick familie zijn verkrijgbaar in 8 tinten om van te watertanden: Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose en Grandest Grape.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top