Relax
Zithoek aparte kamer
4 Persoon gezichtsbehandeling
Relax zitstoelen
Massagekamer

Yin Yang beautydag arrangement - Versterk je bewustwording

Heerlijk een dag genieten met een beautydag boordevol behandelingen, yoga en pakkingen. Laat u heerlijk verwennen in het Brabantse Hapert en ontspan met deze bijzondere beauty-aanbieding.

Dit beautyarrangement is inclusief:

 • Combinatie van Yoga Nidra  les 
  (letterlijk vertaald: yoga slaap met bewustzijn) is een geleide meditatie en zorgt voor een diepe ontspanning op onderbewust niveau. Bij Yoga Nidra kom je in een staat tussen slapen en wakker zijn. Het ontspant fysieke, mentale en emotionele stress of onrust en het zorgt ervoor dat energietekorten worden aangevuld. Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan ongeveer 4 uur slaap. Regelmatige beoefening zorgt voor meer balans in lichaam, emoties en gedachten en draagt bij aan meer rust, meer helderheid, een betere focus, een ontspannen gevoel, meer energie en een betere nachtrust. 
 • Lunch tijd serveren wij naar wens: Soep met vers brood. 
 • Indiaanse ontspanningsceremonie: met Oorkaarsen voor complete ontspanning, inclusief een uitgebreide oormassage.
 • Manuele hoofdhuidmassage
 • Uitgebreide voetmassage
 • Om uw volledige lichaam te stimuleren een volledige Algenpakking: Ontslakken, reinigen en remineraliseren van de huid en uw lichaam.
 • Het behandelen van de Chakra's met warme Mexicaanse basalt stenen.

Extra service

 • Ontvangst met speciaal geimporteerde originele Chinese Groene Thee en heerlijke vitaliserende koekjes
 • Samenstellen van uw 1.5 liter zuiveringswater welke u door de dag heen drinkt. Dit voedingssupplement op basis van o.a. plantenextracten, artisjok, brandnetel en goudsbloem smaakt erg goed. Het reinigt, remineraliseert en is eventueel thuis als kuur te gebruiken.

Prijs: € 169,00 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

Arrangement Yin Yang

Heerlijk een dag genieten met een beautydag boordevol massages en pakkingen. Laat u heerlijk verwennen in het Brabantse Hapert en ontspan met deze bijzondere beauty-aanbieding. De enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust is er gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden.

Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

Rust, ontspanning en tijd voor jezelf

Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen. Door de verschillende behandeltechnieken en de gemoedelijke menselijke contacten te combineren geven de medewerkers van Cosme u tijdens dit arrangement een goede zet in de juiste richting. Tijdens de dag houden wij het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid in stand waardoor u het verband gaat ontwikkelen tussen de dingen die u ervaart en die u voelt. Wij bieden u een heerlijke en naar keuze verantwoorde dag aan die bestaat uit zuivering, loslaten, relaxen en waarbij u -zeker zo belangrijk- nieuwe energie op doet. Dit alles echter zonder vieze drankjes en 'zweverige' omstandigheden.

Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden: A.u.b. bij uw reservering aangeven.

 • Bepalen van uw kleur vanuit het spectrum, met deze kleur gaan we uw olie maken deze olie zullen we de hele dag gebruiken om u te behandelen. Hiermee kunnen we ook de chakra specifiek behandelen € 12,50 p.p.
 • Bella donna gezichtsbehandeling voor € 32,50 p.p. 
 • voetmassage uitbreiden naar volledige massage € 52,50

Toeslagen

 • Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag berekend van: € 25,00.
 • Op zaterdag en zondag rekenen wij een toeslag van € 20,00 p.p.
 • Handdoeken, badjassen en slippers (=comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

De prijs van dit beauty arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Lies Manie
10
16 december 2015
Bizonder klantvriendelijke behandeling. Zeer flexibel, er was een groot leeftijdsverschil in ons gezelschap., maar voor ieder was er persoonlijke benadering
Anoniem
9
26 oktober 2015
Een hele plezierige en ontspannen ervaring zo'n spa dag. Zeer vriendelijke en zorgzame ontvangst en verzorging. Goed verzorgde lunch!
H. Vos
7
18 november 2010
Het was een heerlijk relax en de kleinschaligheid was heel rustgevend. Het is voor herhaling vatbaar.
Riet Geurts
8
22 augustus 2010
een heerlijke uitgebalanceerde dag. Persoonlijke aandacht, huiselijk, sfeervol. Zeker een aanrader.

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Beauty.nl maakt gebruik van cookies
Beauty.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Beauty.nl