Genieten in de prive sauna
Samen eten
Prive sauna
Team beautysalon in Hapert
Relax zitstoelen

Moeder Dochter beauty uitje - Voet en Snoet arrangement

Niks is zo leuk om met je dochter samen op stap te gaan. Een dagje uit, lekker even tijd voor elkaar. Het Voet en Snoet arrangement is er al voor zelfs de allerkleinste meid. Zo leuk om je kind voor het eerst te zien genieten van een heerlijke behandeling of erg enthousiast naar haar pas gelakte nagels zien kijken. Kom beauty ervaren op zijn leukst namelijk samen. 

Dit speciale Voet en Snoet arrangement in Hapert is inclusief:

 • Ontvangst met koffie /thee en iets lekkers
 • Bella Donna gezichtsbehandeling
 • Reiniging van de huid en decollete, masker en heerlijke massage van decollete, nek, hals en gezicht
 • Voetenbad (met etherische olie)
 • Teennagels lakken
 • Handmassage
 • Nagels lakken

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Zonnebank
Parkeren
Beauty Center

Een dag heerlijk even relaxen

Niks is zo leuk om met je dochter samen op stap te gaan. Een dagje uit, lekker even tijd voor elkaar. Het Voet en Snoet arrangement is er al voor zelfs de allerkleinste meid. Zo leuk om je kind voor het eerst te zien genieten van een heerlijke behandeling of erg enthousiast naar haar pas gelakte nagels zien kijken. Kom beauty ervaren op zijn leukst namelijk samen. 

Ervaar de zorgeloze ambiance

Een dag heerlijk even relaxen en verwend worden met bijzondere behandelingen! U zult zich als herboren voelen! Deze beautysalon biedt u dit heerlijke arrangement in een kleinschalige locatie waar maximaal 6 tot 8 arrangementsgasten kunnen genieten. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor een dag verzorging en ontspanning van top tot teen.

Zodra u de deur binnen gaat koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten.

Voet en Snoet, ideale moeder (jonge) dochter uitje

Wij bieden meerdere moeder dochter beauty uitjes aan. Wil je een 1e keer niet zo lang komen met je dochter of is je budget niet zo groot? Het Voet en Snoet-arrangementje geeft een mooie oplossing hiervoor. Leuke behandelingen in een betaalbaar arrangement.

Vooral geschikt voor een wat jonger prinsesje!

Wil je toch extra dingen toevoegen? Natuurlijk kan dat altijd ...... 

Prijzen

 • Dochters tot 12 jaar: € 54,00 p.p.
 • Dochters 12-17 jaar: € 64,00 p.p.
 • Dochters 18-19 jaar: € 68,00 p.p.
 • ​Dochters vanaf 20 jaar: € 74,00 p.p.
 • Moeder: € 74,00 p.p.

Toeslag oneven aantal personen: 1 x € 25,00.
Toeslag verwendag op zaterdag, zondag en feestdagen: € 15,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden (A.u.b. bij uw reservering aangeven)

 • Pedicure € 24,50 p.p.
 • Make-up voor 2: € 15,00
 • Tosti € 5,00 p.p.
 • Warme Chocolade melk € 2,50 p.p.
 • Rug/schouder/nek massage € 29,50 p.p.

De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

De prijs van dit Voet en Snoet arrangement in Hapert is geldig tot en met 31 december 2024.

Daphne
9
13 juli 2023
Voor de 2e keer hier geweest, dat zegt genoeg. Het was wederom ontzettend leuk.

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het is omgeven door landelijke gebieden en dorpen. De geschiedenis van Hapert gaat terug tot de middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een agrarisch dorp en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De omgeving van Hapert kenmerkt zich door landbouwgronden, bossen en natuurgebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. De Sint-Severinuskerk, een neoromaanse kerk en de Hapertse Korenmolen zijn enkele bezienswaardigheden.

Beauty.nl maakt gebruik van cookies
Beauty.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Beauty.nl