Now Reading
Zo heb je minder pijn met epileren

Zo heb je minder pijn met epileren

Epileren met een epilady is erg handig, want je haren blijven langer weg en je hoeft je dus minder zorgen te maken. Ook is het stukken goedkoper dan scheren. Reken maar eens uit, het aanschaffen van één keer een goed epilady of steeds het opnieuw moeten kopen van scheermesjes en scheerschuim/gel.

Wel is het er pijnlijk. Dit is de reden waarom veel mensen het laten voor wat het is en dit is erg jammer. De eerste keer is niet zo prettig maar naar mate je het vaker doet zul je merken dat de pijn steeds minder wordt en het verdraagbaar wordt. Ze zeggen ook wel ‘’Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden’’. Maar toch zijn er gelukkig wel een paar tips die het vooral in het begin iets minder pijnlijk kunnen maken.

Epileer na het douchen
Na het douchen staan je poriën nog iets open en doet het minder pijn wanneer de haren eruit worden getrokken. Onder de douche is natuurlijk al helemaal handig, maar omdat de haartjes dan gladder zijn glijden ze er langs op en kun je niet altijd alle haartjes meepakken.

Koud epileren
Door je huid koud te maken, door er ijsblokjes op te leggen (in een doek) verdoof je de huid en doet het minder pijn.

Nabehandeling
Voorkom ingroeiende haren door na het epileren meteen je huid in te smeren met een verzorgende lotion of olie en scrub je huid regelmatig.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top