Now Reading
Zelf neusstrips maken

Zelf neusstrips maken

Mee-eters en oneffenheden op je neus zijn niet mooi. Ze worden veroorzaakt omdat de poriën van je neus vaak groter zijn dan die van de rest van je gezicht en er allemaal vuil in achterblijft. Nu kan je deze poriën schoonmaken (en dus voorkomen dat je mee-eters krijgt) door neusstrips uit de winkel te gebruiken. Maar je kan deze met slechts een aantal ingrediënten ook zelf maken. Beauty.nl geeft je twee recepten!

Recept 1: Eiwit & Tissue
Voor dit recept heb je 1 ei  en 1 tissue nodig. Scheid het eiwit van het eigeel; voor deze neusstrip heb je alleen het eiwit nodig. Knip de tissue in de vorm van een neusstrip. Smeer het eiwit op je neus, leg je zelfgemaakte neusstrip erbovenop en smeer nog een laagje eiwit over de tissue heen. Laat dit uitharden (+-20-30 minuten) en trek dan voorzichtig de neusstrip van je neus.

Recept 2: Gelatine, melk/citroen
Meng een theelepel gelatine poeder met een theelepel citroensap, of een theelepel gelatine poeder met een theelepel melk. Het maakt niet uit welke je kiest, ligt er meer aan welke producten je in  huis hebt. Meng dit mengsel goed en stop het dan ongeveer 10 seconden in de magnetron, hierna moet het een dik papje zijn. Wacht eventjes tot het iets is afgekoeld (je wilt niet dat je neus verbrandt!), maar wacht niet te lang want dit begint vrij snel met uitharden. Smeer met een borsteltje of met je vingers een dun laagje van deze substantie op je neus en laat het opdrogen tot het hard is (+- 30 minuten). Hierna kan je hem voorzichtig van je neus trekken en zien wat voor smerigheid er eigenlijk allemaal in de poriën van je neus zit!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top