Now Reading
Zacht, glanzend haar

Zacht, glanzend haar

Wil jij ook glanzend, zacht en bovenal gezond haar? Dan zijn deze tips iets voor jou, want ook jouw kapsel kan vol en prachtig zijn!

1. Voorkom dat je je haar elke dag wast. De meeste shampoos bevatten namelijk sulfaten die de natuurlijke oliën in je haar doen uitdrogen. Wordt je haar te vettig als je het niet elke dag wast? Gebruik dan een droogshampoo (lees hier hoe je zelf een droogshampoo kan maken).

2. Probeer één keer per week je haar te verzorgen met een zogeheten “deep conditioner” of een lekker haarmasker. Er zijn veel goede haarmaskers op de markt, maar je kan ze ook zelf maken! (Lees hier hoe je zelf haarmaskers maakt, bijvoorbeeld met kokosolie)

3. Maak er een gewoonte van om je haar consequent te beschermen, iedere keer als je een föhn of stijltang gebruikt. Zorg wel dat een hittebestendige beschermingspray is ingetrokken & opgedroogd voordat je verder gaat: anders verbrand je haar toch!

4. Probeer je haar droog te deppen in plaats van droog te schrobben. Nat haar is heel breekbaar, dus droog het voorzichtig af.

5. Gezond haar krijg je ook door regelmatig naar de kapper te gaan. Je kan namelijk toch geen mooi haar hebben als je alleen maar dode punten hebt?

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top