Now Reading
Yoga: gewoon lekker thuis!

Yoga: gewoon lekker thuis!

Zou je het niet fijn vinden om een van die mensen te zijn waarbij je gewoon lekker thuis yoga lessen oefent? In dit artikel deel ik met jullie hoe je dit kunt bereiken binnen no-time!

1. Creëer een comfortabele plek
Bij yoga draait het allemaal om totale rust en ontspanning. Pak je yoga matje en plaatst deze op een plek waar jij in alle rust yoga kunt doen. Dit kan wellicht in een extra kamer of buiten in de tuin of gewoon in de woonkamer. Zorg er wel voor dat het een plek is waar je voldoende ruimte hebt en je jezelf niet zult bezeren.

2. Yoga mat
Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is een yoga matje, bij voorkeur eentje die antislip is. Kies de mat echt bewust uit, je moet je comfortabel voelen bij de keus en hoe de mat aanvoelt, ook qua kleur.

3. Geniet van de oefeningen
Het is belangrijk dat je geniet en je helemaal één bent met je yoga oefeningen. Online zijn er heel veel yoga oefeningen te vinden. Pak je laptop, tablet of smartphone en zoek er maar een paar op. Kies een website of een YouTube kanaal die het beste bij jou past. Overdrijf niet met te veel yoga oefeningen, maar doe er wel voldoende zodat het effectief is.

4. Hoe vaak oefenen?
Eén keer per week yoga oefeningen thuis doen, heeft al zo zijn voordelen. Maar 3 per week is natuurlijk wel veel beter, streef daarom hier na. Je zult binnen een maand het verschil voelen. Wil je liever nog vaker yoga doen, elke dag bijvoorbeeld? Ook goed! Wat werkt het beste voor jou? Zet ook doelen, wat wil je bereiken? Hierdoor raak je elke keer weer gemotiveerd om lekker yoga te doen. Wees wel realistisch. Probeer wel om elke yoga les die je doet minimaal 30 minuten vol te houden. Maar heb je de ene dag minder tijd en doe je het 10 minuten? Geen probleem, beter een korte oefening dan helemaal geen oefening natuurlijk!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top