Now Reading
Welke jeans passen bij jou? De populairste modellen op een rij

Welke jeans passen bij jou? De populairste modellen op een rij

Als je nieuwe jeans koopt wil je natuurlijk wel dat hij perfect bij je figuur (en garderobe) past. Maar welk model past eigenlijk bij jou? In dit artikel zetten we de populairste modellen en hun kenmerken voor je op een rij.

Straight leg jeans

Deze dames jeans zijn over de hele beenwijdte even wijd. Door de pasvorm is deze broek zeer geschikt voor mensen met O of X benen omdat deze het wat verbloemt. Ook goede hakken staan uitstekend onder dit model.

Skinny jeans

Skinny jeans sluiten, zoals de naam al zegt, nauw aan op je benen. Het is een van de populairste dames jeans van dit moment en past bij elk figuur. Hierbij creëert het cleane silhouet eindeloos veel styling opties. En heb je een buikje? Ga dan voor skinny jeans met een hoge taille. Zo lijk je slanker en langer.

Flared jeans

De flared jeans lijken een retro revival uit de jaren 70 en kenmerken zich door broekspijpen die wijd uitlopen. Hierbij kan de broek nauw aansluiten tot de knie en daarna wijd uitlopen of direct al vanaf de heupen uitlopen. Deze dames jeans passen bij veel soorten figuren. Zo krijgen tengere figuren meer vorm terwijl je als vollere dame gestroomlijnder lijkt. En heb je een grote boezem? Dan zorgen flare jeans voor meer evenwicht door extra volume bij de benen te creëren.

High waste jeans

High waste jeans hebben een hoge taille en staan vooral goed bij iets langere vrouwen. Daarnaast verbergen ze je buikje (handig!) en accentueren ze je billen en heupen.

Low waste jeans

Op zoek naar comfortabele jeans? Dan is de low waste jeans een aantrekkelijke optie. Door de lage taille knelt deze namelijk niet. Dit model staat vooral goed als je lange benen en een korter bovenlijf hebt. Dit omdat de jeans je benen optisch iets korter maken, wat voor balans zorgt. Maar let op: door de lage taille is de kans dat je ondergoed in beeld komt groot.

Boyfriend jeans

Jeans met een stoere uitstraling én heerlijk comfortabel? Dan zeggen wij: boyfriend jeans! Dit model zit strak rond je heupen en billen, maar loopt verder uit. En laat je niet misleiden door de naam, want je kunt ze eenvoudig een vrouwelijke touch geven door de pijpen op te rollen en pumps met een strakke top te dragen.

Klaar om de perfecte jeans te vinden? Shop dan eenvoudig online en haal jouw nieuwe dames kleding binnen een paar klikken in huis!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top