Now Reading
Weg met dat suffe regenpak!

Weg met dat suffe regenpak!

Regen is al niet leuk, maar de manier waarop Nederlanders zich er tegen wapenen, daar word je echt niet vrolijk van. Hipinderegen.nl maakt een einde aan de vormeloze en klamme regenjassen. Vandaag de dag hebben vrouwen de mogelijkheid om de Hollandse regenbuien in stijl te trotseren.

Hipinderegen.nl maakt een regenachtige dag minder grijs met hippe regenkleding. De collectie van hipinderegen.nl bestaat uit lange parka’s, trenchcoats, capes, broeken en regenhoeden in allerlei vrolijke kleuren en dessins. Of je nu stoer, vrolijk of stijlvol gekleed wilt gaan, bij hipinderegen.nl vind je eindelijk een regenjas waarmee je over straat durft te lopen.

Nieuw regenjas Lara Nieuw bij Hipinderegen.nl is regenjas Lara van het Deense merk Danefae. Deze regenjas heeft een prachtige donkerblauwe kleur met een mini bloemen print. De stof van deze hippe regenjas is ademend en wind en waterdicht. Technisch gezien houdt de stof van deze leuke regenjas een kolom van 8000 mm regen tegen! Dit betekent dat hij bestemd is tegen heftige regenbuien. De regenjas heeft een dubbele rits en een windflap over de rits. Verder heeft deze modieuze regenjas dubbele mouwen om inregenen te voorkomen en een band aan de achterzijde om de taille te benadrukken.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top