Het is alweer halverwege augustus en dat betekent dat veel winkels zich al bezig houden met de herfst en wintercollectie. Eerder schreef ik al de mode trends voor aankomend najaar en nu is het tijd om te kijken naar de 5 type schoenen die je aankomend najaar veel gaat zien. Schoenen kunnen immers jouw outfit compleet maken.!

De Western Boots

De Western Boots staat beter bekend als de cowboy laars. Deze schoen kwam langzaam opgang in afgelopen najaar, maar deze trend zet zich lekker voort, maar dan met een modern tintje. Hierbij kun je denken aan schoenen met lichtbruinkleurige suede voorzien van frappante stiksels of schoenen voorzien van diverse kleuren leer. Je kunt natuurlijk ook de klassieke variant dragen, want ook deze zal in zijn aankomend najaar.

Veterlaarzen

De afgelopen jaren is de veterboot steeds vaker gezien en was het een opkomende trend, maar net als de western boots, zul je deze schoen veel zien aankomend najaar. Deze schoenen kunnen jouw look compleet maken. Of je nu een klassieke outfit hebt of een stoere, deze schoen past er bij!

Schoenen met print

Zoals ook bij de mode de dierenprint helemaal in zal zijn, geldt dit ook bij de schoenen. Hierbij hoef je natuurlijk niet gelijk echte slangenhuid of krokodillenhuid op je schoenen te dragen. Tegenwoordig bestaan er goede manieren om de imitatieprint zo goed mogelijk na te maken. Geheel diervriendelijk dus!

Sneakers

Het zijn simpele schoenen, maar niet meer weg te denken tegenwoordig; de sneaker. Je zult ze in alle varianten zien, van wit tot veel kleur tot aan vreemde vormen, niks is te gek en het past overal bij!

Schoenen met een vierkante neus

Waar het begon met vierkante neuzen bij sandalen , is de vierkante neus nu ook doorgevoerd naar de dichte schoen. Ja, ja we moet er echt aan geloven, schoenen met vierkante neuzen worden de schoen van het najaar. Het voordeel hierbij is wel dat jij jouw outfit een unieke twist kan geven.

Benieuwd naar hoe alle schoenen eruit zien? Neem dan een kijkje op www.trendalert.nl.

Comments are closed.