Now Reading
Verzorgd voor de dag komen

Verzorgd voor de dag komen

Er prachtig uitzien, verzorgd voor de dag komen. Wij willen en mogen opvallen! Of we nou werken, studeren, huismama zijn of van ons pensioen genieten, met deze gouden regels ziet u er altijd tip-top uit.

Passende kleding
Ken uw maat! Bent u een maatje 38? Stop uzelf dan niet in een maatje 36, dat voorkomt genânte rollade-rollen. Als u passende kleding draagt voelt u zich vanzelf beter in uw kleding, waardoor u er sowieso al beter uitziet.

Dikste deel
De gouden regel voor elk kledingstuk: Het kledingstuk mag nooit eindigen op het dikste deel van het betreffende lichaamsdeel.

Trends
Wilt u de trends volgen? Zorg er dan voor dat u alleen die trends volgt, die ook daadwerkelijk bij u passen. Denk aan; stijl, lichaamsvorm, kleur.

Schoon
Kleding en accessoires horen schoon te zijn. Smerige vlekken in kleding, op schoenen of accessoires zijn echt not-done.

Spijkerbroek
Tijd voor een nieuwe spijkerbroek? Let bij de aanschaf goed of de zakken wel op de juiste plaats zitten. De plaatsing van de bips-zakken kunnen resulteren in een te groot lijkende bips of zelfs alsof u helemaal geen bips heeft.

Nagellak
U bent echt niet verplicht om nagellak te dragen. Ook zonder kunnen uw nagels er goed verzorgd uitzien. Zorg ervoor dat uw nagelriemen netjes op hun plek blijven en ze niet te droog worden/zijn. Draagt u wel nagellak? Zorg er dan voor dat de kleur niet vloekt met uw kleding. Begint het af te bladderen? Verwijder het dan. Niets ziet er zo onverzorgd uit als afbladderende nagellak. Tip? Gebruik blanke nagellak. Dit valt minder op als het afbladdert. Nog een tip: Gebruik een blanke coat als basislaag en laat die goed drogen voor u een kleurtje aanbrengt. Op deze manier blijft de gekleurde nagellak langer zitten én heeft u minder kans dat uw nagel meekleurt.

Lachen
Niks is aantrekkelijker dan een prachtige lach. Draag een glimlach op uw gezicht! En misschien is het prettiger dat er geen vieze stukjes tussen uw tanden zitten. Net gegeten? Pak even een tandenstokertje..

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top