Now Reading
Valentijns Beauty & Sieraden

Valentijns Beauty & Sieraden

Geen inspiratie voor een lief cadeautje voor je partner of hoe je jezelf kan opdoffen voor Valentijnsdag? Beauty.nl geeft twee tips: OPI nagellak en een designer-sieraad!

OPI is afgelopen week bij de Astir Awards in de prijzen gevallen (De Astir Awards worden ook wel de Oscars van de beauty-industrie genoemd). De lakjes van OPI zijn werkelijk in alle kleuren te krijgen en elke kleur heeft een grappige naam. Speciaal voor Valentijnsdag kozen wij een aantal kleurtjes uit. Maak je nagels vetvrij en breng een basislaag aan. Laat deze goed drogen en lak dan je nagel in de kleur van jouw keuze. Voor wat extra glamour, breng je ook een laagje Lights of Emerald City over de kleur aan: dit is een glitterig lakje!

op_beauty2

V.l.n.r.: Lights of Emerald City, Barre My Soul, Don’t Pretzel My Buttons, Got A Date To-Knight, Kiss Me On My Tulips, An Affair in Red Square & Romeo And Joliet.

Buddha to Buddha is een sieradenmerk dat bekend staat om hun statement zilveren armbanden. Maar dit merk verkoopt meer dan alleen armbandjes, want ze maken ook zilveren ringen, oorbellen en kettingen die vaak in combinatie met leer of edelstenen worden bewerkt. Beroemdheden als onze eigen Doutzen Krous maar ook Debbie Harry (Blondie), Pamela Anderson, Fergie van the Black Eyed Peas en bijvoorbeeld Snoop Dogg dragen sieraden van dit merk.  Deze krachtige ring en ketting zijn unisex, dus een ideaal cadeautje voor je vriend of vriendin.

buddha_beauty

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top