Now Reading
Tegen klitten in haar

Tegen klitten in haar

Zit jouw haar altijd in de knoop? Beauty.nl geeft je hier 4 tips om klitten en knopen in je haar tegen te gaan.

1. Conditioner en verzorgingsproducten zijn essentieel als je haren zonder klitten wilt. Het hangt van de structuur en de conditie van je haar af of alleen conditioner in de douche voldoende is of dat je na het douchen ook nog moet naverzorgen. Als je liever geen conditioner gebruikt omdat je haar snel vettig is, gebruik dan alleen verzorgingsproducten of conditioners in je puntjes.

2. Je haar naspoelen met koel of zelfs koud water helpt ook tegen klitten. Hierdoor sluiten je haarschubben en wordt je haar naast zacht en glanzend, ook makkelijker om door te kammen.

3. Droog je haar ook altijd voorzichtig af; heel hard wrijven zorgt voor alleen maar meer klitten. In plaats van je haar met de hand af te drogen kan je ook een handdoek als een soort tulband om je hoofd knopen en het zo op te laten drogen voordat je gaat föhnen.

4. Word jij elke ochtend wakker met een warrige haardos? Probeer dan eens met een hoge knot of vlecht te gaan slapen. Ook voorkom je klitten en knopen in je haar door op een zijden of satijnen kussen te slapen.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top