Now Reading
Stralende blossen

Stralende blossen

Een mooie blos  op je wangen is altijd zo vanzelfsprekend met dit Hollandse weer. Toch kan een goede blush je gelaat snel een warme en gezonde look geven. Wanneer je het op de goede manier aanbrengt,  kan je gezicht meer kleur en vorm geven.  Je ziet er in no time gezonder uit en je huid straalt.

Aanbrengen
Gebruik een goeie blushkwast om je blush goed aan te brengen op je wangen. Veeg de blush uit van je jukbeenderen naar je slapen voor het beste resultaat. Glimlach en breng blush aan op de jukbeenderen van je wang. Let op dat je niet teveel blush opsmeert, het ziet er namelijk snel onnatuurlijk uit. Verwijder het teveel aan poeder blush met een tissue. Vervaag met een basispoeder vanaf het sterkste aan de wangen tot niets aan de haarlijn. Controleer altijd in goed licht even of het goed aangebracht is.

Regel
Hou de blush minstens 3,5 cm van de neus en breng de blush nooit te dicht bij de ogen aan.

Kleur
Bij elke huidtint past een andere kleur blush.  Er zijn enkele richtlijnen waar je je aan kunt houden bij het kiezen van een blush. Licht roze en abrikoos kleuren passen meestal bij de lichtere huidtinten. Bij donkere huidtinten wordt meestal oranje en donkerrood geadviseerd.

 

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top