Now Reading
Spring je fit!

Spring je fit!

Terwijl steeds meer mensen zich inschrijven voor sportscholen om hun gewicht kwijt te raken en fit te worden, is dit toch niet echt noodzakelijk. Je kan namelijk ook een geweldige training hebben door alleen maar touwtje te springen! In deze blog hebben we drie redenen waarom je zou moeten beginnen met springen.

Gewichtsverlies
Eén van de belangrijkste manieren hoe je touwtjespringen kunt gebruiken om af te vallen. Voordat we beginnen over hoe touwtje springen je hierbij kan helpen, is het handig om te weten hoe gewichtsverlies werkt. Je moet per dag ongeveer 700 calorieën per dag verbranden. Dit kan op verschillende manieren. Je kan de calorieën vermijden door te diëten, verbranden door oefeningen, of een combinatie hiervan. Als je dus voor training gaat spring dan eens touw voor zo’n 30 minuten en je zult zo’n 300 calorieën verbranden. En als je één kilo per week kwijt wilt, spring dan gewoon 30 minuten per dag en je zult het verschil echt merken.

Verbeter je conditie
Een ander groot voordeel van het gebruik van een springtouw tijdens de oefening, is dat je conditie wordt verhoogd. Je cardiovasculaire systeem zorgt er dan voor dat je bloedsomloop verhoogd wordt waardoor je meer zuurstof in je lichaam krijgt. Met andere woorden, je conditie gaat vooruit.

Train die benen
En als laatse, touwtjespringen is een geweldige manier om de spieren in je benen en onderrug te verbeteren. Na de eerste dag van touwtje springen, zul je waarschijnlijk spierpijn in je benen voelen, maar dit betekent alleen maar dat je spieren sterker, groter, en strakker worden.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top