Onze partner

Algemeen

Dit hotel biedt zijn gasten een prachtig startpunt en vele mogelijkheden om ten volle van de vakantie te genieten. Of het nu gaat vissen, fietsen, paardrijden, golfen, wandelen of een ontspannende spa-dag: hier is het genieten geblazen.

Vakantie in het merengebied van Mecklenburg

Als u het hart van het merengebied van Feldberg bezoekt, komt u in een idyllisch paradijs dat, met zijn unieke landschap, niet alleen in uw gedachten, maar ook in uw hart zal zijn. Natuurliefhebbers zullen onmiddellijk pure ontspanning vinden in de rustige wateren en bosrijke gebieden van het merengebied van Mecklenburg. Laat u betoveren door het oudste beukenbos van Duitsland en ontdek talloze zeldzame dieren- en plantensoorten die hier hun habitat hebben gevestigd. In Feldberg vindt u het perfecte hotel voor actieve vakanties, wellnessweekenden en familievakanties.

Comfortabele hotelkamers

Een goede nachtrust is belangrijk. Om u te helpen ontspannen beschikken wij overcomfortabele kamers in verschillende categorieën. Of het nu alleen, in samenzijn of met het hele gezin is - wij bieden de juiste kamer voor uw behoeften. De standaarduitrusting omvat douche, toilet en haardroger, evenals satelliet-tv, minibar, telefoon en een bureau. Sommige kamers hebben een prachtig uitzicht op het meer of een balkon.

Inclusief voor Hotelgasten

  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gebruik van het binnenzwembad (ongeveer 9 x 6 meter) en saunaruimte met Finse sauna en stoomsauna
  • Gebruik van indoor tafeltennistafel en biljart (deels tegen betaling)
  • Kurpark met Kneipp-voorzieningen (ongeveer 150 meter) - afhankelijk van het weer
  • Leeshoek
  • Kinderspeelkamer
  • WIFI

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Beauty.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Beauty.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Beauty.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

66+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.