Een van de dingen waar men zich aan irriteert bij de ogen zijn rimpeltjes, fijne lijntjes en donkere kringen. Om rimpels, fijne lijntjes en donkere kringen te verminderen, kun je oogverzorging gebruiken. In dit artikel lees je over de top 10 oog verzorging.

Oog verzorging

 1. Filorga Optim Eyes
  De huid rond de ogen wordt strakker en jeugdiger gemaakt door de verzorgende crème die een unieke combinatie van bestanddelen bevat.
  NCTF is het bestandsdeel dat ervoor zorgt dat de rimpels glad worden gestreken. Donkere kringen worden verminderd door een combinatie van actieve bestanddelen. De bestanddelen stimuleren de afbraak en afvoer van pigmentresten. Last van wallen? Drie actieve bestanddelen peppen de doorstroming in bloed- en lymfevaten op, hierdoor slinken de wallen.
 2. Filorga Time Filler
  De crème vervaagt de tekenen van veroudering en zorgt voor een jonge blik. Voor de oogleden geldt dat er een liftend complex de huid verstevigt, een beschermende werking heeft en de samentrekkingseigenschappen verbetert. Mogen jouw wimpers voller lijken, dat kan met deze crème. De crème bevat matrikinepeptide en provitamine B5 die ervoor zorgen dat keratinenocyten in het haarzakje wordt aangemaakt, waardoor de wimpers voller lijken.
 3. Clinique Pep Start
  Een lichte oogcrème frist de huid rond vermoeide ogen direct op en dit geldt op voor de langere duur. Tevens worden zwellingen in 3 seconden vermindert, zodat de oogopslag frisser en wakkerder eruit ziet en de huid gereed is voor make-up.
 4. Clinique All About Eyes – Rich Eye Cream
  Zwellingen rond de ogen worden verminderd. Donkere kringen en fijne lijntjes worden geminimaliseerd. Tevens helpt de crème om de oogmake-up op zijn plaats te houden.
 5. Clinique Alle About Eyes
  Deze crème is must voor alle ogen. De zwellingen worden verminderd. Geminimaliseerd worden de donkere kringen en fijne lijntjes.
 6. Estée Lauder Revitalizing Supreme +
  Het is een voedende crème met meervoudige werking. De huid wordt zichtbaar steviger, soepeler en gladder door de crème. Fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen worden vervaagd.
 7. Sisley Masque Contour Des Yeux
  De huid krijgt met deze crème een opkikker. De crème heeft een gladstrijkend effect en doet vermoeidheidstekenen vervagen. Tevens wordt de huid aangesproken om sterker te worden.
 8. Shiseido Benefiance Wrinkle Resist
  De huid wordt met deze crème zacht en soepel. De zichtbare rimpeltjes en fijne lijntjes worden aanzienlijk verminderd. Tevens bevat de crème tijmextract die mogelijke beschadiging van DNA-cellen veroorzaakt door Uv-stralen voorkomt.
 9. Clinique Repairwair Laser Focus
  De crème is bedoeld om zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen te herstellen. Daarnaast wordt Uv-schade herstelt en wordt de huid beschermt tegen schadelijke omgevingsinvloeden. De vochtbarrière van de huid wordt versterkt.
 10. Ici Paris XL Aqua
  De verstevigende en egaliserende stoffen worden verrijkt. De tekenen van vermoeidheid worden tegen gegaan. De oogcontour wordt glad en helder door het soft focus effect van silica gecombineerd met een vijfdelige oogroller.

Wil je meer weten over de top 10 oogverzorging producten? Kijk hier.

Comments are closed.