Now Reading
Onmisbare items op het strand

Onmisbare items op het strand

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat ook het strandseizoen weer bijna aangebroken is. Onlangs hebben we voor je uiteen gezet hoe je de 5 grootste en meest voorkomende zwemkleding dilemma’s op kunt lossen. Naast een leuke bikini, zijn er op het strand natuurlijk ook een aantal andere items onmisbaar. In dit artikel zetten we ze graag voor je op een rijtje.

Absoluut onmisbare items

Allereerst raden we je aan om een groot strandlaken mee te nemen. Dit is natuurlijk erg prettig wanneer je van de zon wilt genieten zonder dat je gelijk helemaal onder het zand komt te zitten. Ook een goede zonnebril is een absolute must. Dit wil zeggen dat je een zonnebril kiest die niet alleen leuk staat, maar er ook nog eens voor zorgt dat je ogen beschermd worden tegen de felle zon. Naast een zonnebril, is ook zonnebrandcrème onmisbaar in je strandtas. Afhankelijk van je huidtype en de zonkracht, kies je voor een factor die past bij jouw huid. Ook moet je opletten dat je niet té lang in de zon blijft. Om uitdroging te voorkomen, doe je er goed aan altijd een flesje water bij de hand te hebben. Ook schoon ondergoed behoort tot de absoluut onmisbare items. Niets is vervelender dan naar huis moeten gaan in een natte bikini.

Items die voor extra gemak of plezier zorgen

Naast absoluut onmisbare items, zijn er ook een altijd dingen die niet cruciaal zijn, maar wel voor heel wat extra gemak zorgen. Zo raden we je aan een extra handdoek mee te nemen. Dat heeft als voordeel dat je je strandlaken gewoon op het strand kan laten liggen, terwijl je de andere handdoek kan gebruiken om jezelf af te drogen. Denk verder ook aan wat extra strandkleding, zoals een T-shirt, leuke strandblouse of strandjurk. Mocht je je verbrand hebben of gewoon even behoefte hebben aan wat meer bescherming, dan kun je deze kledingstukken eenvoudig aantrekken. De meeste strandjurken zijn bovendien gemaakt van een flinterdunne stof, waardoor je nauwelijks zult merken dat je een kledingstuk aan hebt. Kijk voor inspiratie eens in deze webshop. Denk ook aan een leuke hoed of petje om je te beschermen tegen de zon. Verder is het altijd makkelijk als je wat contant geld bij je hebt en is het slim om zelf wat eten mee te nemen. Hoewel er vaak strandtentjes zijn waar je heerlijk kunt eten, is er ook helemaal niets mis met zelfgemaakte sandwiches in aluminiumfolie. Zeker wanneer je besluit een koelbox/koeltas mee naar het strand te nemen, is deze optie aan te raden. Doe je dat liever niet, omdat je op het strand altijd het gevoel hebt dat je handen vies zijn? Neem dan simpelweg een flesje handreiniger mee. Tot slot is het een goed idee om spullen mee te nemen die ervoor zorgen dat je iets te doen hebt. Denk aan een leuk boekje of een paar luchtige tijdschriften. Ook een bal, badmintonset of opblaaskrokodil kan voor veel plezier zorgen.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top