Now Reading
Nike: sportief en tijdloos

Nike: sportief en tijdloos

Nike is een bekend wereldmerk en is in 1964 opgericht. Mede-oprichter Bill Bowerman, een voormalig Olympiër was actief betrokken bij de oprichting van het bedrijf. Niet voor niets draait bij Nike alles om sportiviteit. Het merk staat vooral bekend om de productie van schoenen en kleding. Sinds 2007 worden er ook ballen, drinkbussen en sokken wereldwijd verkocht aan bedrijven en particulieren. Wat maakt dit merk zo bijzonder?

Betere prestaties dankzij unieke structuur sportschoenen
Het merk Nike heeft door de jaren heen nooit aan kracht verloren. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de structuur van de sportschoen, dan is duidelijk dat dit bijdraagt aan het draagcomfort van de schoenen. Hierdoor zijn sporters verzekerd van betere prestaties. In 1973 wordt er een eerste sponsorcontract afgesloten met een topsporter. Al snel daarop volgt de introductie van de Waffle Trainer. Alleen al in de Verenigde Staten is dit het best verkochte paar sportschoenen.

Tijdloze schoenen, kleding en accessoires
Zowel de schoenen als kleding zijn tijdloos en worden al jarenlang dagelijks met veel plezier gedragen. Wellicht komt dit mede dankzij het herkenbare logo dat destijds voor slechts 35 dollar is ontworpen. Voor elke sport zijn er de juiste schoenen verkrijgbaar, of het nu gaat om ijshockey schoenen, basketbal schoenen of simpelweg sportieve sneakers. Dit Amerikaanse merk is daarom uitstekend geschikt voor de aanschaf van nieuwe schoenen en kleding, voorzien van een tijdloos en sportief design.

Hoogwaardige kwaliteit sportschoenen
Als je een paar schoenen koopt van dit merk, dan is zeker dat je kiest voor kwaliteit. De sportschoenen zorgen voor perfect draagcomfort, verdelen het gewicht optimaal en zorgen daarmee voor betere sportprestaties. Wil jij je sportieve prestaties naar een hoger level tillen? Draag dan schoenen van dit gerenommeerde merk en je gaat ongetwijfeld een grote sportieve toekomst tegemoet. Neem daarom een kijkje bij het uitgebreide assortiment van schuurman-schoenen.nl.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top