Iedereen wil tegenwoordig de perfecte coupe. Om een gezonde coupe te behouden en te krijgen is naast shampoo en conditioner, een haarmasker van essentieel belang. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd door het gebruik van een haarmasker. Daarbij zijn dingen als jouw haren verven, föhnen, zonnen en zwemmen die je moet vermijden, want dat zijn de dingen die jouw haar beschadigen. In dit artikel lees je over vijf maskers die zorgen voor een stralende coupe.

 1. Aveda Be Curly Intensive Detangling Masque
  Dit masker is geschikt voor vrouwen met krullen. De krullen worden door dit masker gedefinieerd. Het is niet alleen een voedend masker, maar haalt ook jouw haren ook uit de klit.
 2. Morrocanoil Intense Hydrating Mask
  Een masker dat geschikt is voor elk haartype. Het masker geeft het haar een hydraterende boost. Daarnaast voedt het tot diep in de haarvezels om de natuurlijke vochtbalans van elk haartype te herstellen. Bovendien wordt de structuur en elasticiteit verbetert. Het haar zal zacht aanvoelen en glanzend zijn.
 3. Olaplex Hair Perfector No.3
  Iedereen weet dat het verven van het haar schadelijk is. Gekleurd haar dient goed verzorgd te worden. Dit masker zorgt ervoor dat het haar gezond en sterk is.
 4. Lee Stafford Coco Loco
  Niet alleen jouw haar ruikt naar kokosnoot, maar het masker zorgt ook nog eens voor prachtig glanzend haar. Het masker is geschikt voor elk haartype.
 5. Kérastase – Spécifique – Masque Hydra Apaisant
  Heb je last van een geïrriteerde hoofdhuid? Het masker is multifunctioneel en verzacht het haar zonder het te verzwaren. Daarnaast gaat het masker roosvorming tegen.

Benieuwd naar de haarmaskers, kijk hier.

Comments are closed.