Now Reading
Must Have: Bronzer voor de lente & zomer!

Must Have: Bronzer voor de lente & zomer!

Een bronzer is een geweldig slim hulpmiddel, die zeker niet mag ontbreken in je make-up tas. Door het gebruiken van een bronzer ziet je gezicht er natuurlijk getint uit, alsof je net terug bent van je vakantie! Ik deel met jullie een paar handige tips en trucs voor het gebruiken van een bronzer.

Je voorhoofd, junkbeenderen, neus en kin, dat zijn de plekken waar je het snelst bruin wordt van de zon, toch? Dit zijn ook de plekken waar je je bronzer hoort aan te brengen. Een goede bronzer moet niet te veel glinsteren en ook niet oranje zijn. Bruine bronzers werken meestal het beste.

Tip: Je wilt niet dat je bronzer opvalt en daar de aandacht heen gaat. Het is bedoeld om een illusie te creëren.

1. Het kiezen van de juiste bronzer
Zoals je net al las, werkt een bruine bronzer het beste. Maar het verschilt natuurlijk ook wat voor soort huidtype je hebt. Over het algemeen hoort je bronzer 2 tinten donkerder te zijn dan je eigen huidskleur, niet dus donkerder!

  • Test een beetje bronzer op een schoon gezicht, maakt de bronzer je gezicht ‘warmer’? Dan is het goed! Als de bronzer je gezichtskleur er nep uit laat zien, dan moet je waarschijnlijk voor een tint lichter gaan.
  • Je hebt verschillende soorten tinten bronzers: honing, roze, bruine en donkerbruine kleuren.
  • Het is aan te raden om 2 soorten bronzers te kopen. Eentje voor in de winter, wanneer je gezicht witter is en eentje voor de zomer, wanneer je gezicht getinter is. Zo zal je gezicht er altijd natuurlijk uitzien!

2. Blush voor je bronzer
Kies een brede en zachte blush (kwast) met een ronde top. Als je blush te klein en stug is, dan krijg je een vlekkerig resultaat. Mocht je toch twijfelen over de juiste blush? Er zijn genoeg blushes verkrijgbaar op de markt, die speciaal zijn gemaakt voor een bronzer.

3. Maar eerst: foundation
Bronzer is bedoeld als een stap nadat je je concealer of foundation hebt aangebracht. Breng altijd poeder make-up als laatste aan op je gezicht, erg belangrijk. Breng je foundation ook lichtjes aan lang je nek, voor een nog natuurlijker effect.

4. En dan: bronzer
Voor het mooiste effect, hoor je de bronzer aan te brengen in licht, het liefst daglicht. Dep rustig en zachtjes de uiteinden van je blush in de bronzer. Tik vervolgens de blush tegen de zijkant van je bronzer aan, zodat overbodige hoeveelheid eraf komt.

5. Breng je bronzer aan!
Breng nu je bronzer aan op de de plekken waar je het liefst een tintje hebt. Gebruik niet te veel, het effect is mooier wanneer het natuurlijk eruit ziet. Je kunt dus aanbrengen op je voorhoofd, jukbeenderen en langs je kaaklijn. Voilà, een natuurlijke tint binnen no-time!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top