Now Reading
Mooie lippen zonder velletjes

Mooie lippen zonder velletjes

Het is koud, guur en het sneeuwt. Naast het feit dat dit op zichzelf al niet fijn is, is het ook slecht voor je huid en haar. Ook je lippen krijgen veel te verduren en veel vrouwen hebben in de winter dan ook last van velletjes op hun lippen. Je gebruikt waarschijnlijk wel een lippenbalsem, maar deze kan veel beter haar werk doen als je  eerst je lippen scrubt. Beauty.nl post vandaag een aantal lipscrubjes die je zelf kan maken.

Vóór je een lipscrub gebruikt is het belangrijk dat je lippen schoon zijn. Verwijder dus lipstick of lipgloss en was je lippen met warm water. Nadat je ze hebt gescrub en verzorgd zal je lipstick er ook mooier uit zien!

Koffie Lipscrub

Misschien vind je koffie niet lekker maar de cafeïne in gemalen koffiebonen zijn heel goed voor je lippen.

Benodigdheden
1 theelepel grof gemalen koffiebonen
1 theelepel olijfolie

Meng de twee ingrediënten met een lepel en breng het dan aan op je lippen. Scrub zachtjes en laat het daarna zo’n 5 minuten intrekken. Verzorg hierna je lippen met een lippenbalsem.

Honing Lipscrub
Als je vaker artikelen op Beauty.nl leest, weet je hoe goed honing is voor je huid en haar.  Daarom kan er ook in dit lijstje geen honing lipscrub ontbreken!

Benodigdheden
1 theelepel honing
1 theelepel olijfolie
1-2 theelepel kristalsuiker

Schenk de theelepel honing in een klein bakje en zet deze even snel 5 seconden in de magnetron. Haal het er uit en meng de olijfolie en de suiker er door heen. Breng het mengsel met je vinger aan op je lippen en laat deze even intrekken. Hierna kan je met ronddraaiende bewegingen voorzichtig je lippen scrubben. Gebruik hierna een lippenbalsem.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top