Now Reading
Mooi door chocolade

Mooi door chocolade

Misschien doe je het al, of misschien denk je dat het teveel werk is: maar zelf gezichtsmaskertjes maken is leuk, gemakkelijk en goed voor je huid. Dit maskertje met chocolade ziet er niet alleen lekker uit, maar is ook nog eens heel goed voor je huid. Het is gemaakt van ingrediënten die je bijna altijd wel in huis hebt, dus geen excuus om jezelf niet lekker te verwennen!

Menig vrouw is gek op chocolade. Maar wist jij dat chocolade behalve lekker, ook goed is voor je huid? Onderstaand chocolade masker bevat anti-oxidanten die in chocolade zitten en je huid verjongen, yoghurt waar melkzuur en zink in zitten die je poriën verkleinen en onzuiverheden tegengaan en ook honing is verzorgend, verzachtend en goed voor je velletje.

Benodigheden
1 theelepel cacaopoeder;
1 theelepel yoghurt;
1 theelepel honing.

Mix de drie ingrediënten met een vork samen in een schaaltje. Het duurt soms even voor cacaopoeder zich laat mengen, dus hier moet je wel een beetje geduldig zijn. Het maskertje is klaar als het mengsel op gesmolten chocolade lijkt.

Verwijder je make-up, was je gezicht met lauwwarm water en dep deze droog met een zachte handdoek. Breng het chocolade gezichtsmasker met je vingers aan over je hele gezicht maar sla de huid rondom je ogen en lippen over. Was je handen en ga 15-20 minuten relaxen (langer mag altijd!). Zet een fijne film op (de perfect film bij dit maskertje is natuurlijk Chocolat met Johnny Depp!), steek geur-kaarsjes aan of luister een mooie CD.

Was je gezicht weer met lauwwarm water en dep hem weer zachtjes droog. Deppen is beter voor je huid dan droog wrijven. Breng je favoriete moisturizer aan en je bent er weer klaar voor!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top