Het is in Nederland weer behoorlijk koud aan het worden – natuurlijk voor de meeste mensen niet erg prettig als je op de fiets naar je werk moet, maar wel leuk om weer een keer de nieuwe trends te volgen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal verschillende trends waar je rekening mee moet houden. 

Rode lippen 

Een paar rood gestifte lippen – is er iets mysterieuzer, verleidelijker of vrouwelijker? Wij denken van niet en heel veel mensen zijn het met ons eens. De roden lippenstift is dan ook helemaal hip deze herfst en winter. Je moet alleen nog even zelf kiezen, ben je iemand die kiest voor een diepe burgundy of misschien toch helderrood?

Maak jouw look af – denk aan jouw kapsel

Als je de deur uitgaat met de allernieuwste beauty stijlen dan moet je natuurlijk ook echt alles tot in de puntjes afronden. Je kunt dan ook jouw haar niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan hoog geföhnde retrokapsels of strak achteruit gekamde kapsels. Heb je die dag misschien geen tijd om jouw haar te doen maar wil je er toch stylish uit zien? Kies dan voor iets om jouw haar te bedekken, zoals bijvoorbeeld de Kangol bucket hat van High5shop.nl. Zo kun je ook glamorous voor de dag komen als je weinig tijd hebt die dag.

Iedereen kan rekening houden met de juiste huidskleuren

Het gebruik van huidskleuren om je op te maken is echt een van de basistrends deze winter. Het maakt niet veel uit of je het goed aanbrengt, wat natuurlijk lekker gemakkelijk is. Je hebt het hier namelijk over natuurlijke kleuren die prima bij jouw gezicht passen. Je wil enkel huidkleurige tinten gebruiken om schaduwen en highlights aan te brengen.

Blauw is de kleur van 2020

We zullen het een keer herhalen voor de mensen die het echt nog niet weten – blauw is de kleur van het jaar. We kunnen niet om blauw heen, we gebruiken het om onze muren blauw te verven, dragen blauwe kleding en ook met betrekking tot make-up kunnen we niet meer om blauw heen. Als je dan net blauw oogschaduw een stapje te ver vindt gaan dan kun je altijd nog kiezen voor blauwe nagellak. 

Metallics op de ogen

Een glittertje meer of minder, daar kijken we niet meer van op. Deze look is misschien niet heel erg handig voor de vroege werkdagen, maar voor een feestje staat metallic je natuurlijk enorm goed. Je kunt een flinke statement maken met een veeg of een dotje metallic, je hoeft niet jouw hele ogen metallic te maken. Dat is het mooie van een stoere metallic kleur.

Redacteur

.