Je kent het wel, je staat in de winkel bij de make-up afdeling en je ziet wel 5 verschillende merken staan met éénieder wel 10 verschillende soorten mascara’s, waar moet je dan beginnen? Speciaal hiervoor wordt er ieder jaar een Mascara test uitgevoerd door www.mascara-test.nl. De mascara test is opgedeeld in 4 categorieën, te weten: de beste alles in 1 mascara’s, de beste lengte mascara, de goede volume mascara en de beste waterproof mascara. Hoewel deze test aangeeft welke mascara’s het beste zijn, moet je toch altijd je eigen gevoel achterna gaan. Jij weet namelijk welk effect jij wilt creëren met jouw wimpers.

De beste alles in 1 mascara

Het liefst wil je natuurlijk met 1 mascara de volume en de lengte van de wimpers benadrukken, en het liefst moet de mascara ook nog waterproof zijn. Het zijn heel wat eisen, maar er zijn mascara’s die aan deze eisen kunnen voldoen. De onderstaande mascara’s zijn als winnaars uitgekozen voor de beste alles in 1 mascara:

De beste lengte mascara

Wil jij jouw wimpers graag extra lang laten lijken, dan is het natuurlijk handig om een speciale mascara te gebruiken die de lengte bevorderd. Het wauw-effect van de lange wimpers kun je het beste krijgen met deze mascara’s :

De beste volume mascara

Tegenwoordig is het aanbod voor de volume mascara’s zo groot, dat er veel verschillende merken zijn, maar hoe kom je erachter welke mascara het beste is? Mascara Test heeft het voor jou al een beetje gemakkelijker gemaakt, door de beste volume mascara’s voor je te testen. De volgende mascara’s worden als beste beschouwd:

De beste waterproof mascara

Wil je lekker zwemmen of fiets je vaak door de regen? Dan is waterproof mascara natuurlijk een uitkomst! Mascara Test heeft daarom ook de beste waterproof mascara getest. De beste waterproof mascara zijn volgens hen:

Ben je benieuwd waarom deze mascara’s als beste zijn uitgekozen? Neem dan een kijkje op www.mascara-test.nl.

Comments are closed.