Now Reading
Mascara Blunders

Mascara Blunders

Wimpers zijn lastig, voor elke felle en flirterige blik die je met mascara hebt gecreëerd, had je waarschijnlijk evenveel rampzalige ervaringen. Vermijd deze gemeenschappelijke mascara blunders en je zult nooit te maken hebben met klonteren of veegvlekken.

Fout nummer 1        Je gebruikt de verkeerde borstel.
Lukt het je nieuwe mascara gewoon niet om zijn taak te doen? Dus gewoon weggooien dan toch? Nee. De rede dat je mascara je niet de lengte of dikte geeft die het beloofd had, kan heel goed liggen aan een slechte borstel en niet aan de mascara zelf.

De oplossing          Vind een bostel die werkt en borstel er lekker mee. De borstel van een mascara heeft zo veel effect. Als je een mascara koopt met een lekkere grote borstel en hij past in een ander potje met een slechte borstel, steriliseer de bostel dan met alcohol en gebruik het met een andere mascara.

Fout nummer 2        Je pompt de bostel veel te hard.
Er is niks erger dan een opgedroogde mascara na een week van aankoop. Als je als een gek dat borsteltje in de mascara pompt, is het waarschijnlijk je eigen schuld dat het zo snel uit droogt. Mascara droogt uit omdat lucht elke keer in de tube komt zodra je hem opendoet.

De oplossing:          Draai je borstel rond in plaats van het te pompen. Hierdoor krijg je ook veel meer en beter de mascara op je bostel.

Fout nummer 3        Je doet er teveel te snel op.
Als het op mascara neerkomt, is het makkelijk om het laag-gelukkig te krijgen. Maar natte mascara op een andere laag natte mascara aanbrengen, gaat je niet meer volume geven.

De oplossing:          Het gaat om geduld. Wacht totdat de mascara redelijk gedroogd is voordat je de 2de laag erover heen doet. Je hebt namelijk wat grip op je wimpers nodig voordat de 2de laag erop kan, zodat je geen klonten krijgt.

Fout nummer 4       Je blijft telkens weer mascara over je gezicht krijgen.
Valt het je op dat je in de loop van de dag, kleine mascara vlekken onder je  ogen verschijnen? Je slaat dan waarschijnlijk een belangrijke stap over bij het aanbrengen.

De oplossing:          Kam je wimpers door tijdens het aanbrengen, doo rmiddel van een wimperkam. Dit voorkomt de vlekken. Gebruik je mascara gewoon zoals je normaal ook doet, alleen kam het na elke aangebrachte laag.

Fout nummer 5        Je hebt je techniek in de afgelopen 10 jaar niet aangepast.
Je hoeft niets te veranderen als het nog niet gebroken is, toch? Nou, hierbij is dit niet het geval. Hoe ouder je wordt hoe rechter je wimpers worden.

De oplossing:          Hou je mascara ietsjes langer bij de stam van je wimper  om een dramatischer en langer durende effect te creëren.

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top