De zomer is net achter de rug en het doet altijd weer een beetje pijn wanneer je niet meer kunt genieten van de warme dagen. Het liefst zou jij je natuurlijk willen terugtrekken in een winterslaap, maar wees niet getreurd, de trends in het artikel laten zien hoe jij fashionable de deur uit kunt gaan.

Trends herfst/winter 2020

Oversized schouders
Oversized schouders komen uit de jaren ’80 en eigenlijk hadden wij de enorme schoudervullingen en pofmouwen afgezworen, maar dit jaar zijn zij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De strijd om gelijkwaardigheid kun je met zulke schouders aangaan.

Neo-bourgeois
De trend is net zo deftig als de naam doet vermoeden. Hierbij moet je denken aan: strikkragen, hoedjes, kniehoge laarzen, hooggesloten blouses en lange rokken. Je ziet de ruit overal verschijnen en de kleding is vrouwelijk en elegant.

Cowgirls 2.0
Voor de herfst/winter 2019-2020 zijn niet alleen de cowboylaarzen een trend, maar ook de rest van de cowboy-outfit. Het gaat van korte suède jasjes tot aan grote riemen, van veterkettingen tot hoeden. Vergeet vooral niet de welbekende franjes.

Leer op leer
Een leren jasje is altijd goed om te dragen. Maar leer mag dit jaar meer worden gedragen. Je kunt bijvoorbeeld een leren jas combineren met een leren rok of een leren blouse dragen op een dito broek.

Luipaard
Heb je eigenlijk genoeg van de luipaard print? Dan heb je helaas pech. De lui paard print zal aankomende herfst en winter in verschillende kledingstukken te zien zijn. Deze trend kan aankomende herfst en winter zeker niet te missen in jouw kledingkast.

Glitter
Met deze trend hoef je niet tot de feestdagen te wachten, want glitter is aankomende seizoenen helemaal hot. Je wilt niet bezwijken aan een glitter overdosis. Aan te bevelen is om de glitters langzaam op te bouwen. Combineer glitters met casual items. Daarnaast doet denim het altijd goed.

Wilt u meer weten over de trends voor herfst/winter 2019/2020, kijk hier.

Comments are closed.