Now Reading
Klaar voor het mooie weer?

Klaar voor het mooie weer?

Nu het inmiddels mei is, heeft de winter in Nederland wel lang genoeg geduurd en wordt het volgens velen tijd dat het warmer gaat worden. Om optimaal voorbereid te zijn op warmer weer, is de nu nog wat frisse periode wellicht perfect geschikt om alvast eens in je kledingkast te kijken wat daar ontbreekt of juist in overvloed is, voor als de lente straks echt aanbreekt. Maak de balans op en zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan, als de temperaturen straks echt omhoog gaan!

Wat kan er weg?
Als je je kledingkast gaat opruimen, zul je erachter komen dat er zich daar shirts of andere kledingstukken bevinden, die je niet van plan bent opnieuw aan te trekken. Soms kan het lastig zijn om er afscheid van te moeten nemen, omdat je iets al jaren hebt of er speciale herinneringen aan hebt, maar er komt toch een moment dat je het zult moeten weggooien, ofwel omdat het verkleurd is, ofwel omdat het je niet meer goed past. Weggooien is overigens niet de enige optie. Je kunt kledingstukken, die je zelf niet meer verwacht te gaan gebruiken, ook doneren aan bepaalde instanties. Die zorgen er vervolgens voor dat ze terechtkomen bij mensen in bijvoorbeeld Afrika of andere gebieden, waar veel armoede heerst en waar de mensen die kleding goed kunnen gebruiken.

Wat heb je nodig?
Als je er na het opruimen achter bent gekomen, wat je nodig hebt voor de lente (en eventueel ook voor de zomer), kun je op pad gaan, bijvoorbeeld met vriendinnen of met je partner, om nieuwe kleding aan te schaffen. Op zich hoef je er tegenwoordig niet meer de deur voor uit, want je kunt ook besluiten om, vanuit je luie stoel, je kleding online te kopen. Het is natuurlijk maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg om leuke nieuwe shirtjes, jurkjes en dergelijke op de kop te tikken!

Wat is je reactie als je dit artikel leest
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

COPYRIGHT 2019 Beauty.nl - Privacy policy - Adverteren

 

Scroll To Top