Ook voor mannen zijn er in 2019 weer hippe trends wat betreft kapsels. Zo is het helemaal hip bij mannen om een deel van het kapsel opgeschoren te hebben, waardoor je een fade-effect krijgt. Naast dit fade-effect is de fauxhawk ook helemaal trendy dit jaar. In dit artikel bespreek ik de haartrends voor mannen dit jaar.

Trends voor 2019

  • Man-bun: deze trend blijft voor aankomende seizoenen. Ondanks dat niet iedereen gecharmeerd is van de man bun, blijven de mannen dit dragen.
  • Fade haircuts: hierbij is er een verschil in overgang van geschoren haar. Zo gaat het haar van haar naar een beetje geschoren naar geschoren. Dit kan op een opvallende manier of op een minder opvallende manier.
  • Opgeschoren: dit kapsel is al vele jaren een trend. Gedurende de jaren is er echter meer variatie gekomen. Zo is er onder andere ook de fade haircut, die je onder andere de mogelijkheid biedt om te variëren met de haarsnit.
  • Lang haar: het half opgeschoren kapsel is helemaal hot, niet alleen bij mannen met kort haar maar ook bij mannen met wat langer haar. Net als het pompadour  kapsel, is ook dit kapsel weer helemaal terug.
  • Lang mannenkapsel met een edge: bij dit kapsel is een gedeelte van het haar opgeschoren. Dit zorgt ervoor dat het kapsel veel meer pit krijgt.

Benieuwd hoe deze kapsels eruit zien? Op www.glamourista.nl kun je ze vinden.!

Comments are closed.