Op een van jouw mooiste dagen in jouw leven, wil je er natuurlijk piekfijn uitzien. Naast de bruidsjurk, schoenen en make up denk je ook na over jouw bruidskapsel. In dit artikel lees je de bruidskapsels die dit jaar helemaal hip zijn.

Bruidskapsels trends

Bride ponytail
Dit is een paardenstaart met een wavy krul. De paardenstaart kun je uiteraard aankleden met een strik of sjaaltje. Hierdoor wordt het kapsel anders dan anders.

Half opgestoken kapsel (deel vast en een deel loshangend haar)
Vooral bruiden met prachtig lang haar willen dit graag laten zien. Je kunt op verschillende manieren het kapsel dragen, bijvoorbeeld, half opgestoken kapsel in een minimalistische uitvoering of met een volumineuze bovenkant en heel veel krullen aan de onderzijde.

Bloemenkronen
Een bloemenkroon dragen geeft een statement af. Het motto luidt groot, groter, grootst.

Natural curl
De natuurlijke krul laat zien wie je bent Uiteraard is het ook mogelijk om hier verschillende varianten op te maken, zo kun je het haar versieren met bloemen.

Vlechten
Een stoere bruid zal de boxerbraids, oftewel vlechten, geweldig staan.

Klassieke chignon
Deze kapsel kan strak of wat slodiger worden gedragen. Het haar kan glad naar achteren worden gedragen, zodat het gezicht mooi uitkomt of je kunt wat lokjes rond het gezicht laten draperen. De chignon kun je aankleden met draden met pareltjes of steentjes. Een andere optie zijn kleine kroontjes die de knot verrijken.

Je kunt het bruidskapsel uiteraard mooier maken met een haarkam of een diadeem. Daarnaast zijn haardraden die je in het haar kan bevestigen erg populair.

Voor meer informatie over bruidskapsels kijk op: www.trendstyle.net en www.dustyblue.nl

Comments are closed.