Category

Kapsels

Category

Op uw bruiloft wilt u er natuurlijk op u allermooist uitzien! Samen met Kyra worden uw wensen besproken. Kyra geeft advies en u krijgt een mooie goodiebag mee, met daarin haar favoriete producten die u mag gebruiken voor uw trouwdag.

Tijdens de proefsessie kunt u verschillende looks uitproberen. Zo komen jullie samen uiteindelijk tot de look die het beste bij u past. Het is jullie grote dag en er zijn extra mogelijkheden waar u uit kan kiezen.

Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wilt u deze dag extra volle wimpers, hairextensions, een touch up of dat Kyra er de hele dag bij is? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Contact

Kyra Vister Hairstylist & MakeUp artist
Essenpas 21 
6903 AM Zevenaar
Tel. 06-239 646 63
E-mail: kyra_vister@hotmail.com
www.kyravister.com

Op een van jouw mooiste dagen in jouw leven, wil je er natuurlijk piekfijn uitzien. Naast de bruidsjurk, schoenen en make up denk je ook na over jouw bruidskapsel. In dit artikel lees je de bruidskapsels die dit jaar helemaal hip zijn.

Bruidskapsels trends

Bride ponytail
Dit is een paardenstaart met een wavy krul. De paardenstaart kun je uiteraard aankleden met een strik of sjaaltje. Hierdoor wordt het kapsel anders dan anders.

Half opgestoken kapsel (deel vast en een deel loshangend haar)
Vooral bruiden met prachtig lang haar willen dit graag laten zien. Je kunt op verschillende manieren het kapsel dragen, bijvoorbeeld, half opgestoken kapsel in een minimalistische uitvoering of met een volumineuze bovenkant en heel veel krullen aan de onderzijde.

Bloemenkronen
Een bloemenkroon dragen geeft een statement af. Het motto luidt groot, groter, grootst.

Natural curl
De natuurlijke krul laat zien wie je bent Uiteraard is het ook mogelijk om hier verschillende varianten op te maken, zo kun je het haar versieren met bloemen.

Vlechten
Een stoere bruid zal de boxerbraids, oftewel vlechten, geweldig staan.

Klassieke chignon
Deze kapsel kan strak of wat slodiger worden gedragen. Het haar kan glad naar achteren worden gedragen, zodat het gezicht mooi uitkomt of je kunt wat lokjes rond het gezicht laten draperen. De chignon kun je aankleden met draden met pareltjes of steentjes. Een andere optie zijn kleine kroontjes die de knot verrijken.

Je kunt het bruidskapsel uiteraard mooier maken met een haarkam of een diadeem. Daarnaast zijn haardraden die je in het haar kan bevestigen erg populair.

Voor meer informatie over bruidskapsels kijk op: www.trendstyle.net en www.dustyblue.nl

Met de herfst en de winter zijn in aantocht en zodoende worden de trends voor aankomend najaar ook bekend. Wat betreft de haartrends zullen deze er inspirerend zijn en zullen vernieuwend zijn.

Korte kapsels met pony

Korte kapsels komen weer volledig terug van weggeweest van pixie cuts tot aan androgine tot rattenkopjes. Over het algemeen wordt de korte coupe niet als vrouwelijk gezien. De korte coupe kunt u vrouwelijk maken met bijvoorbeeld een pony. Qua pony kun je alle kanten op, zoals korte/rafelige pony of een korte superrechte pony. Wat voor soort pony je kiest, zal afhangen van het beeld dat je zelf voor ogen hebt. Eigenlijk moet je lekker doen wat je wilt en experimenteren.

Allernieuwste korte coupes

 • Pixie cuts: door de wat langere asymmetrische plukjes heeft dit kapsel, ondanks de korte lengte, een hoog zwoelheidgehalte.
 • Rattenkopjes: kortgeschoren hoofden. Voor weinig mensen weggelegd. Het is iets wat van binnenuit moet komen.
 • Androgyne haarsnit: met zijscheiding, interessant vanuit psychologisch opzicht. Overigens is zo’n boyisch kapseltje vooral een kwestie van styling.
 • Krullenbollen: kleine krullen van jezelf dan is het best eens leuk om zo’n kort kapseltje te proberen. Bevrijd van het gewicht van lange (re) haarlengte krijgen je krullen vrij spel.

Halflange kapsels

De trend van de bob of lob kapsels blijft voor aankomende seizoenen. Ze getuigen van karakter en een beetje lef. Maar voor aankomende seizoen zien we dat de halflange kapsels korter worden. De lengte reikt net tot onder de kaaklijn waardoor hals en nek nagenoeg vrij blijven.

De meeste bobjes zijn recht afgeknipt en worden meestal met een midden scheiding gedragen. Verder valt op dat er minder pony’s te zien zullen zijn. De populaire bobjes voor het winterseizoen zijn dus rechttoe rechtaan.

Haarstylen om mee te experimenteren

 • Big hair: grote volumes en getoupeerde manen huppelden dit seizoen voor het eerst sinds jaren weer over de catwalks.
 • Hoge en lange paardenstaarten: een constante, een evergeen, die nooit ontbreekt.
 • Knotten en vlechten: in alle mogelijke versies, maar het is vooral de superlange vlecht (even een haarstuk mee vlechten) die domineert. De knotten zijn over het algemeen vrij netjes en laag, en vooral ook mooi bewerkt. Ze zijn gevlochten of kunstig ineengedraaid.
 • Gelhoofden: kunstige, superscherpe en gedefinieerde kapsels dankzij gel en kam.

Lees verder over de korte en halflange kapsels op www.trendstyle.net

Ook voor mannen zijn er in 2019 weer hippe trends wat betreft kapsels. Zo is het helemaal hip bij mannen om een deel van het kapsel opgeschoren te hebben, waardoor je een fade-effect krijgt. Naast dit fade-effect is de fauxhawk ook helemaal trendy dit jaar. In dit artikel bespreek ik de haartrends voor mannen dit jaar.

Trends voor 2019

 • Man-bun: deze trend blijft voor aankomende seizoenen. Ondanks dat niet iedereen gecharmeerd is van de man bun, blijven de mannen dit dragen.
 • Fade haircuts: hierbij is er een verschil in overgang van geschoren haar. Zo gaat het haar van haar naar een beetje geschoren naar geschoren. Dit kan op een opvallende manier of op een minder opvallende manier.
 • Opgeschoren: dit kapsel is al vele jaren een trend. Gedurende de jaren is er echter meer variatie gekomen. Zo is er onder andere ook de fade haircut, die je onder andere de mogelijkheid biedt om te variëren met de haarsnit.
 • Lang haar: het half opgeschoren kapsel is helemaal hot, niet alleen bij mannen met kort haar maar ook bij mannen met wat langer haar. Net als het pompadour  kapsel, is ook dit kapsel weer helemaal terug.
 • Lang mannenkapsel met een edge: bij dit kapsel is een gedeelte van het haar opgeschoren. Dit zorgt ervoor dat het kapsel veel meer pit krijgt.

Benieuwd hoe deze kapsels eruit zien? Op www.glamourista.nl kun je ze vinden.!